Roomservice σε ξενοδοχείο στην χαλκιδική

Roomservice σε ξενοδοχείο στην χαλκιδική

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν πριν ένα μήνα η δουλειά με οδήγησε στη Χαλκιδική. Όταν τελείωσα τη δουλειά που είχα ζήτησα να με πάνε στο Ξενοδοχείο που μου είχαν κάνει κράτηση.

Έτσι και έγινε, μετά από 1 ώρα ήμασταν στο ξενοδοχείο .

Ανέβηκα στο δωμάτιο και έκανα ένα ντουζάκι να χαλαρώσω και να διώξω την κούραση της ημέρας. Ένιωθα πολύ κουρασμένος για να πάω έξω για φαγητό για αυτό παρήγγειλα κάτι να μου το φέρουν στο δωμάτιο. Μισή ώρα μετά εμφανίσθηκε μια πανέμορφη κοπέλα με ένα δίσκο στη πόρτα μου.

Παρόλη την κούραση μου μόλις άνοιξα την πόρτα ξαφνιάστηκα ....... η κοπέλα δεν ήταν απλώς όμορφη αλλά είχε ένα φοβερό χαμόγελο. Ήταν όμορφο και ευγενικό αλλά συνάμα είχε κάτι το προκλητικό. Τα μάτια της πανέξυπνα και σπινθηροβόλα. Το σώμα της ...... άψογο, γύρω το 1.70, ούτε αδύνατη αλλά ούτε παχουλή ... στήθος πεταχτό και μετρίου μεγέθους. Πραγματικά ένα θεσπέσιο θέαμα. Της ζήτησα να περάσει μέσα και να τακτοποιήσει το δίσκο στη βεράντα και ζητώντας συγγνώμη πήγα να φορέσω κάτι περισσότερο από την πετσέτα.

Ένα λεπτό αργότερα ήμουνα στη βεράντα μη θέλοντας να χάσω ούτε δευτερόλεπτο μακριά από αυτή τη κοπέλα. Την παρατηρούσα και το μυαλό μου έπαιρνε 10.000 στροφές, οι φαντασιώσεις μου μπερδευόντουσαν η μια με την άλλη. Αφού τακτοποίησε τα πράγματα με ρώτησε αν ήθελα τίποτε άλλο, για λόγους καθυστέρησης και μόνο τη ρώτησα για τα μπαράκια στην περιοχή και πού θα ήταν καλά να πάω, αφού μου σύστησε 2-3 καλά μέρη χωρίς να το σκεφτώ καθόλου τη ρώτησα ... «και σε ποιο από αυτά θα μπορούσα να βρω εσένα ?» Μου έριξε ένα φοβερό χαμόγελο και μου είπε με νόημα «Όταν πραγματικά θέλεις κάποιον, τον βρίσκεις» και έφυγε αμέσως.

Παρότι ήμουν πραγματικά ψόφίος αποφάσισα να παίξω το παιχνιδάκι. Έφαγα λιγάκι, ήπια 2-3 ποτηράκια κρασί και ξεκίνησα την αναζήτηση.

Μετά από 4 μπαράκια και 2 club και ενώ η ώρα είχε πάει πια 2 το πρωί εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια και κάθε ελπίδα να την βρω. Ήταν σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα. Άναψα ένα τελευταίο τσιγάρο, τελείωσα το ποτό μου και πήρα το... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Roomservice σε ξενοδοχείο στην χαλκιδική"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
261 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป To άγριο σκίσιμο της μίνας

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?