Με... καύσωνα στην παραλία

Με... καύσωνα στην παραλία

Είναι καλοκαίρι πριν δυο χρόνια, αρχές Ιουλίου, μεσημέρι γύρω στις 14:30, ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ, κι ενώ όλα γύρω έχουν ησυχάσει λόγω της τρομερής ζέστης (40ο υπό σκιά), εγώ βρίσκομαι σε κάποια ερημική παραλία της νότιας Μεσσηνίας και με την απαραίτητη στρώση αντιηλιακού, λιάζω το ολόγυμνο κορμί μου. Ένα δροσερό αεράκι που αρχίζει να σηκώνεται από τη θάλασσα χαϊδεύει το κορμί μου, κι ο πούτσος μου αρχίζει σιγά - σιγά να καβλώνει και να παίρνει τον ανήφορο σημαδεύοντας τον ουρανό. Κι ενώ έχω αρχίσει να χαιδεύομαι (η παραλία είναι άδεια κι ο πιο κοντινός βρίσκεται 1 χιλιόμετρο τουλάχιστον μακριά), ένα αμάξι σταματάει σε κοντινή απόσταση στο δρόμο πού βρίσκεται πίσω μου. Σκεπάζομαι πρόχειρα με την πετσέτα μου και περιμένω την κατάληξη.

Σε λίγο βλέπω ένα μελαχρινό τύπο γύρω στα 35 με μια πετσέτα στο χέρι να προχωράει και να σταματάει σε ένα βαθούλωμα της παραλίας, όχι μακρύτερα από 10 μέτρα από τη θέση που βρίσκομαι. Η καρδιά μου αρχίζει να χτυπάει μ' έναν έξαλλο ρυθμό. Ο τύπος ξεντύνεται, ξαπλώνει και χάνεται από το οπτικό μου πεδίο μιας κι εγώ βρίσκομαι σ' ένα αντίστοιχο βαθούλωμα πού έχουν σκάψει τα κύματα κι ο άνεμος στην άμμο. Ξεσκεπάζομαι, περνώ άλλη μια δόση αντιηλιακό κι αφήνω το κορμί μου στις ακτίνες του ήλιου.

Σε λιγότερο από 10 λεπτά, μια αναστάτωση που γίνεται πάλι στο δρόμο με βρίσκει με την πετσέτα πάλι πάνω στον ήδη καβλωμένο πούτσο μου. Αντισηκώνομαι στον αγκώνα μου και παρατηρώ γύρω μου. Ο διπλανός τύπος, έχει κάνει ήδη το ίδιο. Τελικά σηκώνεται όρθιος και παρατηρεί κάποια πιτσιρίκια που με τα ποδήλατά τους απομακρύνονται κάνοντας κόντρες και κωλιές στο χωματόδρομο και που έκαναν όλη αυτή τη φασαρία. Ο τύπος είναι κι αυτός ολόγυμνος κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο εργαλείο κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του. Αφήνω την πετσέτα να πέσει δίπλα μου και σηκώνομαι κι εγώ.

_Τι συμβαίνει; τον ρωτάω.

_Τίποτα! μου αποκρίνεται. Οι πιτσιρικάδες με τα ποδήλατα κάνανε τη φασαρία.

Το μάτι μου γυρίζει ολόγυρα στον ορίζοντα. Παντού ερημιά, τα πιτσιρίκια έχουν ή... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με... καύσωνα στην παραλία"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


8min
215 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μόνο με τον ξάδερφο

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?