Το ζευγάρι και η ..... έκπληξη

Το ζευγάρι και η ..... έκπληξη

Ήταν Σάββατο τέλος καλοκαιριού και είχαμε κανονίσει να πάμε για φαγητό έξω με το καινούργιο μου αγόρι. Τον έλεγαν Γιάννη και τον είχα γνωρίσει σε κάποιο ΒΑΡ 1μήνα πριν. Ήταν 29 χρονών ψηλός και αρκετά όμορφος. Το ποιο ωραίο επάνω του ήταν τα μάτια του.

Άρχισα από νωρίς να ετοιμάζομαι γιατί ήξερα ότι με ήθελε όμορφη αλλά και αρκετά sexy. Μπήκα στο μπάνιο το μεσημεράκι, αφού ξύρισα το μουνάκι μου και έλιωσα για αρκετή ώρα κάτω από το καυτό νερό, βγήκα και πήγα να ετοιμαστώ σιγά σιγά. Έκατσα αρκετή ώρα μπροστά στην ντουλάπα μου για να βρω αυτό που θα το ξεσήκωνε αυτό που θα έκανε τα υπέροχα πόδια μου να φαίνονται ακόμα ποιο σέξι. Ήθελα να βάλω κάτι που να είναι αποκαλυπτικό αλλά όχι πρόστυχο. Κάτι που να το καυλώσει αμέσως αλλά όχι και να είμαι σαν πουτάνα.

Τελικά αποφάσισα να βάλω μία μικρούλα φούστα αρκετά πάνω από το γόνατο και ένα μικρό μπουστάκι που άφηνε την πλακέ κοιλίτσα μου ακάλυπτη. Η ώρα είχε περάσει και σε λίγα λεπτά θα ερχόταν, και εγώ ακόμα δεν είχα τελειώσει. Έκανα όσο ποιο γρήγορα μπορούσα και μόλις τελείωνα χτυπάει το κουδούνι. Έλα Γιάννη, τώρα κατεβαίνω του είπα, χωρίς να προλάβει να μου πει να ανέβει. Ήξερα ότι θα καύλωνε και ίσως να μην βγαίναμε.

Κατέβηκα και το πρόσωπο του άστραψε μόλις με είδε. Ένα χαμόγελο, ένα φιλάκι και γλυκά στο αυτάκι μου είπε με παθιάρικη φωνή.

--είσαι πολύ καύλα απόψε. Θέλω να σε κάνω δικιά μου εδώ και τώρα.

--Όχι Νικο μου, θα περιμένεις γιατί απόψε εγώ θέλω να βγω.

Και έτσι και έγινε.

Πήγαμε φάγαμε, με το παράδοξο να του πέφτει συνέχεια το πιρούνι και το μαχαίρι για να μπορεί να κοιτάει το πόδια μου. Και όχι μόνο, από ότι κατάλαβα μετά.

Αφού τελειώσομε το φαγητό, για να μην τα πολυλογώ, αποφασίσαμε να γυρίσουμε στο σπίτι, για ένα ατελείωτο βράδυ. Τουλάχιστον αυτό νόμιζα εγώ. Στο δρόμο, κατάλαβα ότι δεν πηγαίναμε σπίτι και αναρωτήθηκα, που με πάει. Δεν τον ήξερα ακόμα καλά και η αλήθεια είναι ότι άρχισα να φοβάμαι.

-Νικο που πάμε μωρό μου του είπα.

-Σοφία, μου απάντησε, θυμάσαι που σου είχα πει για μια... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το ζευγάρι και η ..... έκπληξη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
368 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป หลังจากวันนั้น

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?