Mια απιστευτη εμπειρια ποδολαγνειασ αλλα και αλλων φετιχ

Mια απιστευτη εμπειρια ποδολαγνειασ αλλα και αλλων φετιχ

Το εγχείρημα του να γράψει κάποιος την δική του ερωτική ιστορία ή αν θέλετε περιπέτεια, που προφανώς ήταν και κάτι το μοναδικό για αυτόν, γι� αυτό εξάλλου και την πραγματεύεται συχνά, είναι αρκετά δύσκολο. Λίγο το ό,τι κάποια πράγματα ή κάποιες ευαισθησίες μας είναι εντελώς προσωπικές, λίγο το ό,τι κάποια ευαίσθητες χορδές μας, μας κάνουν να ντρεπόμαστε χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, λίγο το ένα, λίγο το άλλο και έτσι συχνά πυκνά φοβόμαστε να μιλήσουμε για Εκείνη την μοναδική μας φορά.

Για εμένα τα πράγματα ήταν κάπως εύκολα, αλλά συνάμα και κάπως πιο δύσκολα από ό,τι για τους υπόλοιπους συνομήλικους μου. Η ηλικία μου είναι ήταν 19 στα 20 έτη, αλλά η επαγγελματική μου δραστηριότητα και η καταξίωση μου αν θέλετε ήρθε νωρίς. Τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω της προσωπικής μου ιδιοσυγκρασίας, ξέρεται το να έχεις μία Α� δημοτικότητα στα 19 σου χρόνια, είναι ένας κατασταλτικός παράγοντας στο να κάνεις κάποια πράγματα που ναι μεν θέλεις αλλά εάν γίνουν γνωστά κινδυνεύεις να χάσεις τα όσα με κόπο και δουλειά απέκτησες. Όταν λέω όμως λόγω ιδιοσυγκρασίας, εννοώ το ό,τι εγώ προσωπικά απεχθάνομαι το να χρησιμοποιώ τις ιδιότητες μου για να προσελκύω σεξουαλικά συνομήλικες μου. Είναι αν θέλετε ένα «σκάλωμα», το οποίο με έχει κάνει να χάσω πολλές όμορφες στιγμές.

Η ιστορία μου λοιπόν ξεκινάει όταν έφυγα από την επαρχιώτικη πόλη που διέμενα για αρκετά χρόνια και πήγα να σπουδάσω στην Αθήνα.

Οι σπουδές μου ήταν ανούσιες και θα διαρκούσαν για δύο χρόνια. Ανούσιες, αφού οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες ανθούσαν, παρόλα αυτά όμως ήταν μία καλή ευκαιρία για μία πολύ καλή αναβολή, από τα στρατιωτικά μου καθήκοντα.

Έτσι λοιπόν κατέφυγα στην Αθήνα, την οποία πραγματικά δεν γούσταρα καθόλου αλλά για κάποιους ξεχωριστούς μου λόγους επέλεξα. Θα σας διηγηθώ λοιπόν μία ιστορία όπου μου έτυχε δυστυχώς, έναν μήνα πριν τελειώσουν οι σπουδές μου και επιστρέψω στην γενέτειρα μου.

Η ιστορία ξεκινάει όταν έπειτα από αρκετό καιρό που έμπαινα στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα σε κάποια εξ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Mια απιστευτη εμπειρια ποδολαγνειασ αλλα και αλλων φετιχ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
195 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Διακοπές μόνη μου σε ένα νησί.

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?