Γκαυλωμένη έψαχνε για πούτσο

Γκαυλωμένη έψαχνε για πούτσο

Είχα βγει από το σπίτι γύρω στις 9 το πρωί και ξεκίνησα με μια βόλτα σε καταστήματα ρούχων και χρυσαφικών . Βρέθηκα μπροστά σε ένα υπέροχο συνολακι εσώρουχα και με πολύ προσιτή τιμή . Ε , δεν άντεξα μπήκα και το αγόρασα . Χρώμα μαύρο στρινγκ με γουνιτσα μπροστά και δαντελωτό σουτιενακι . Εφάρμοζε τέλεια πάνω μου . Μόλις το φόρεσα κοιταζόμουν στον καθρέπτη και άρχισα να χαϊδεύω απαλά τις ρώγες μου . Είμαι περήφανη για το στήθος μου .

Χάιδευα και για λίγο το μουνάκι μου που είχε υγρανθεί . Είχα 4 μέρες να κάνω σεξ ! Μου έλειπε . Έφυγα από το μαγαζί και στο δρόμο δάγκωνα τα χείλη μου . Είχα ανάψει αρκετά . Οι άντρες με κοιτούσανε και καταλαβαίνανε τι αισθανόμουν , τι ήθελα . Ανέβηκα στο λεωφορείο και κάθισα . Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι . Και περισσότερο απ όλα ήθελα να κάνω σεξ . Κατέβηκα σε μια περιοχή στην οποία συνήθως πάνε ζευγαράκια . Δεν ήξερα που να πάω και τι να κάνω απλώς βάδιζα . Πλησίασα σε ένα γήπεδο τένις και κάθισα απόμερα σε ένα παγκάκι . Άναψα ένα τσιγάρο για να περάσει η ώρα χαζεύοντας κάποιους που παίζανε πιο πέρα τένις .

Πριν προλάβω να το καπνίσω είδα να πλησιάζει προς εμένα ένας ηλικιωμένος κύριος με μια εφημερίδα . Βάδιζε γρήγορα κοτσονάτος ήτανε . Κάθισε ακριβώς απέναντι μου και με χαιρέτησε ευγενικά . Ανταπέδωσα και μου έπιασε την κλασική κουβέντα του τι κάνω εδώ τόσο ωραία γυναίκα μόνη και τέτοια . Ένιωσα να με τρώει με τα μάτια και αφέθηκα ελεύθερη . Του είπα την αλήθεια πως είχα βγει να ξεσκάσω . Αμέσως χαμογελώντας ήρθε στο παγκάκι που καθόμουν και μου είπε πως μπορούσε να με βοηθήσει κερνώντας με ένα καφέ μια βόλτα η φαγητό παραλιακά το μεσημέρι . Αρνήθηκα με χαμόγελο και πιάσαμε μια γενική κουβέντα .

Ήθελε να τα μάθει όλα για εμένα με αυτά που ρωτούσε και σιγά σιγά μου τα έριχνε . Παράλληλα μου έδινε να καταλάβω πως προσφέρει πολλά στις γυναίκες που πάνε μαζί του ! Αυτό με ξετρελαίνει ! Μου μιλούσε για τα δώρα και τις εμπειρίες του με αρκετές γυναίκες και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά . Ήξερε να με κουμαντάρει . Το... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Γκαυλωμένη έψαχνε για πούτσο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
195 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μόνος για τριήμερο στην ρόδο

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?