Η ξεκω...ρα συνάδελφος

Η ξεκω...ρα συνάδελφος

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι 100% αληθινή και διαδραμτίστηκε πριν αρκετό καιρό.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι κανένας κούκλος,αλλά δόξα το Θεό οι γυναίκες όλο και κάτι παθαίνουν όταν με βλέπουν.

Δούλευα τότε σε μια εταιρεία που κατασκεύαζε ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα. Έγώ είχα αναλάβει τις πωλήσεις και διεύθυνα το team των πωλητών. Όλοι οι πωλητές ήταν άνδρες. Λόγω υπερβολικής δουλειάς καθόμουν μέχρι αργά το βράδυ για να οργανώσω τις πωλήσεις.

Μία μέρα λοιπόν κι ενώ ήταν χειμώνας Παρασκευής γύρω στις οκτώ το βράδυ μουδιασμένος από την καρέκλα και το pc που έβγαζα τα στατιστικά των πωλήσεων είπα να φτιάξω ένα καφεδάκι μιας και είχα αρκετή δουλειά ακόμα.

Βγήκα από το γραφείο και περπατούσα στον διάδρομο που οδηγούσε στην κουζίνα της Εταιρείας. Έλειπαν όλοι ή μάλλον έτσι πίστευα. Άλλες πόρτες γραφείων ήταν ανοιχτές και άλλες τελείως κλειστές. Ησυχία παντού σε βαθμό που σ'έκανε να ανατριχιάζεις. Πήγα στην κουζίνα έφτιαξα το καφεδάκι μου και πήρα πάλι τον δρόμο προς το γραφείο μου. Παντού ερημιά. . . τόση ησυχία που μπορούσα να ακούσω τα βήματά μου στην μοκέτα του διαδρόμου. Πλησίαζα προς το γραφείο και ανοίγωντας την πόρτα ακούω έναν θόρυβο από ένα άλλο γραφείο. Πραγματικά ταράχτηκα. Άφησα τον καφέ και πήγα διστακτικά να δω. Η πόρτα μισάνοιχτη κι ένα φως αναμένο όχι πολύ δυνατό. Ανοίγω την πόρτα αλλά τίποτε δεν βλέπω. Ξαφνικά μέσα από ένα εσωτερικό χώρο του γραφείου παρουσιάζεται η Αμαλία.

Είναι μια από τις σχεδιάστριες της Εταιρείας. Καστανόξανθη,γύρω στο 1,75 , 25 χρονών λεπτή, πλούσιο στήθος και χείλη όλο υποσχέσεις. . . Τρόμαξε και η ίδια όταν με είδε. . .

Μου εξήγησε ότι έπρεπε να παραδώσει κάποια σχέδια και ότι έπρεπε να τελειώσει απόψε. Την ρώτησα αν την πείραζε να έκανα ένα τσιγαράκι και μου είπε πως και η ίδια ήθελε ένα διάλειμμα. Έτσι βρεθήκαμε να καθόμαστε στον καναπέ του γραφείου και να συζητάμε για την εταιρεία. Η Αμαλία είναι το κλειδί της εταιρείας και τα σχέδια τα δείχνει μόνο στο αφεντικό. Παραδόξως μου είπε πως ήταν πολύ προβληματισμέν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η ξεκω...ρα συνάδελφος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
261 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Πήγα με τον καλύτερο του φίλο

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?