Στα πόδια της μίνας

Στα πόδια της μίνας

Παρόλο το ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από αυτό το καλοκαίρι στο οποίο συνέβη το περιστατικό που θα σας περιγράψω ( μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς στα Ι.Ε.Κ που πήγαινα τότε ) δεν έχει σβήσει σχεδόν καμία λεπτομέρεια από την μνήμη μου σαν να ήταν εχτές.

Ήταν αρχές καλοκαιριού ακόμα αλλά παρόλα αυτά είχα κάνει είδη αρκετά μπάνια και εκείνο το μεσημέρι βρισκόμουν και πάλι σε μία ήσυχη παραλία της Αττικής , η οποία βρισκόταν κοντά στην περιοχή την οποία μένω, και έκανα ένα γρήγορο μπανάκι. Η ώρα ήταν 3:00 το μεσημέρι και ήταν καθημερινή οπότε ήμουνα ο μοναδικός θαμώνας αυτής της μικρής παραλίας.

Δεν είχε περάσει πολύ ώρα που είχα μπει στην θάλασσα όταν είδα να καταφτάνει στην παραλία μία συμμαθήτριά μου από το Ι.Ε.Κ , η Μίνα .

-Βρε καλώς την περίεργη , έσπευσα να την πειράξω μόλις την είδα να ακουμπάει τα πράγματά της όχι πολύ μακριά από τα δικά μου και να ετοιμάζεται να μπει και αυτή στην θάλασσα.

Η Μίνα ήταν μία μελαχρινή κοπέλα σε -μαλλιά και δέρμα- με μαύρα μάτια και μαλλιά ελαφρώς σπαστά που έφταναν μέχρι την πλάτη της . Εκείνη την στιγμή φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό . Το στήθος της ήταν αρκετά μεγάλο και αγέρωχο και γενικότερα έμοιαζε περισσότερο σαν μία νέα όμορφη μεσογειακή 27 αρα και όχι σαν 18χρονο κορίτσι του Ι.Ε.Κ. Στην σχολή ήταν αρκετά αγοροκόριτσο και μεγάλο πειραχτήρι και έτσι της είχα κολλήσει το παρατσούκλι �περίεργη� με το οποίο την προυπάντησα και στην παραλία .

- Βρε χαμένε , μου απάντησε γελώντας ανταποδίδοντας το πείραγμα , δεν μου το έλεγες νωρίτερα ότι έρχεσαι εδώ για μπάνιο για φροντίσω να πάω κάπου αλλού ; Και λέγοντας αυτά μπήκε στην θάλασσα και άρχισε να βαδίζει προς το μέρος μου. ( βρισκόμουν ακόμα σε σημείο πού πάτωνα και στον πυθμένα της θάλασσας είχε άμμο .)

- Ναι καλά της απάντησα περιπαιχτικά , πρόσεχε μην κτυπήσεις .

- Όχι βρε , δεν φοβάμαι για εμένα , για εσένα φοβάμαι μου απάντησε γελώντας καθώς είχε πλησιάσει προς το μέρος μου και σχεδόν με το τέλος της φράσης της με άρπαξε με τα χέρια της από την πλάτη και ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Στα πόδια της μίνας"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

8min
238 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ηταν όπως τον περίμενε

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?