Ονειρο ζωής πραγματοποιείτε

Ονειρο ζωής πραγματοποιείτε

Ο Νίκος ήταν γόνος μια σχετικά ευκατάστατης οικογένειας από την Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του ήταν εργολάβος οικοδομών, έτσι όταν ο Νίκος τελείωσε το λύκειο έδωσε εξετάσεις για πολιτικός μηχανικός και πέρασε στην Ξάνθη περίπου στα τέλη της δεκαετίας του �80.

Είχαν περάσει περίπου τρία εξάμηνα από την στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Ξάνθη και η φοιτητική ζωή καλά κρατούσε. Με τις παρέες του ήταν όλο στα ταβερνάκια της πόλης στα μπαράκια η σε κάποιο σπίτι μαζεμένοι να τα πίνουν. ήταν ωραίο παιδί και μετά από αυτά κατέληγε με καμία πιτσιρίκα στο σπίτι του να κάνουν έρωτα, η να προσπαθεί τουλάχιστον να κάνει γιατί υπήρχαν πάντα και οι χαζοπαρθενες.

Σε ένα ταβερνάκι με φοιτητές, που ήταν ένα βράδυ, με τον κολλητό του τον Γιάννη και έπιναν ένα κρασάκι, πρόσεξε δυο γυναίκες γύρω στα 45 χρόνων που καθόντουσαν δυο τραπέζια παραδίπλα. ήταν πολύ όμορφες με ωραία σώματα και με πολύ προκλητικό ντύσιμο που φώναζε από μακριά ότι ήταν πολύ ακριβό. Το θέαμα ήταν ασυνήθιστο για το κουτουκάκι με τους φοιτητές που βρισκόντουσαν.

Ο Νίκος ενθουσιάστηκε, είχε βαρεθεί να ασχολείται με τα κοριτσάκια που δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες στον έρωτα και ήθελε κάτι πιο έμπειρο, αυτές οι δυο που είχε μπροστά του ήταν το τέλειο. Ρώτησε τον Γιάννη αν είναι μέσα και αυτός και αφού συμφώνησε άρχισαν να τις κοιτάνε και να παίζουν το παιχνίδι τους. Η Βίκυ και η Λένα όπως τις λέγανε, τους κεράσανε ένα κρασί και σε λίγο έγιναν μια παρέα, η βραδιά συνεχίστηκε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και κατέληξαν στο ξενοδοχείο που έμεναν, σε ξεχωριστά δωμάτια μάλιστα γιατί οι γυναίκες είχαν προβλέψει ότι θα γυρνούσαν με παρέα μετά την έξοδο τους.

Ο Νίκος πέρασε το βράδυ με την Βίκυ και ο Γιάννης με την Λένα.

Η Βίκυ ήταν όμορφη με πολύ ωραίο σώμα με καμπύλες και δυο υπέροχα χείλια πρόστυχα βαμμένα με ένα έντονο κραγιόν, φορούσε μπότες μέχρι το γόνατο και μια φούστα μέχρι το γόνατο αλλά με ένα σκίσιμο μπροστά που άφηνε σε κοινή θέα το κόκκινο δεντελοτο κυλοτακι της.

Η βραδιά που πέρασε ο Νίκος μαζί της ήταν φανταστ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ονειρο ζωής πραγματοποιείτε"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

12min
193 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป 5 φίλοι και η μαρία σε πάρτυ γενεθλίων

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?