Φρύνη στην πιό καυτή βραδυά της ζωής της

Φρύνη στην πιό καυτή βραδυά της ζωής της

Είμαι μια όμορφη παντρεμένη γυναίκα, 44 ετών σημερα, που εχω την τυχη να ειμαι παντρεμένη εδω και 24 χρόνια με τον Αλέξη, μ εναν καταπληκτικο άνδρα, 47 ετών και ανοιχτομυαλο εραστη!

Είμαι μια πολύ φιλήδονη γυναίκα, σχεδόν νυμφομανής, επιδειξίας που κάνω τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσω την απόλυτη εξάρτηση μου από το σεξ. . και τη βρίσκω όταν δείχνω το όμορφο, ακόμη, σώμα μου. Είμαι γυναίκα με πολύ θερμό ταμπεραμέντο. . .

Ξετρελαίνομαι να ντύνομαι σέξι, κοντή φούστα, η φόρεμα με κουμπιά μπροστά συνήθως τα κάτω ξεκούμπωτα, έτσι ώστε σε κάθε μου βήμα να φαίνεται το μέσα μέρος του μηρού μου και λίγο το κυλοτακι μου, βαθύ ντεκολτέ, κάλτσες και ζαρτιέρες, καμία φορά χωρίς να φοράω κυλοτάκι, και βρίσκω ευκαιρίες για να φαίνονται, κυρίως σε δημόσιους χώρους. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και παντρεύτηκα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου και εργάσθηκα σαν αεροσυνοδός για 15 και πλέον χρόνια, από Έλληνα πατέρα και μητέρα Σουηδέζα.

Η επέτειος μας. . 20 χρόνια!

Πριν λίγες μέρες, 15 Ιανουαρίου, είχαμε επέτειο γάμου, 20 χρόνια, και ο άνδρας μου(Σουηδός 100%), που ξέρει πόσο μ αρέσει να τα δείχνω, πράγμα που με τον καιρό αποδέχθηκε και του αρέσει πλέον κι εκείνου να με βλέπει έτσι, μου αγόρασε σαν δώρο, στο τελευταίο του ταξίδι στη Ν. Υόρκη, από τη γνωστή φίρμα GUCCI, της 5ης Λεωφόρου, εκτός από ένα υπέροχο σετ δαχτυλίδι, σκουλαρίκια, μπριγιάν για τον αφαλό, κι ένα κοντό εξαιρετικά αποκαλυπτικό και αεράτο, βραδινό μαύρο, ημιδιαφανο φόρεμα με ανοιχτή εντελώς την πλάτη, μέχρι την αρχή των γοφών, κι ένα τεράστιο ντεκολτέ μπροστά, με δυο στενές λωρίδες ύφασμα να καλύπτουν κάπως το στήθος. Η πρώτη μου αντίδραση όταν το είδα, ήταν αρνητική και του είπα. . "Αγάπη μου, αν βγω έξω μ αυτό, θα πάψω να είμαι πλέον η πιστή σου σύζυγος", (πράγμα που δεν θα μ ενοχλούσε βέβαια μετά από 20τοσα χρόνια με τον ίδιο άνδρα. . και τόσους πειρασμούς και προτάσεις καθημερινά). Εκείνος απλά χαμογέλασε. . θέλοντας να μου δείξει την ευγνωμοσύνη του, για τα τόσα ευτυχισμένα χρόνια που ζήσαμε μαζί.

Πήγ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Φρύνη στην πιό καυτή βραδυά της ζωής της"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


22min
259 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η μάνα μου και οι τρεις φίλοι μου

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?