Χειμωνιάτικο διήμερο 2: στο δρομο

Χειμωνιάτικο διήμερο 2: στο δρομο

Η Μιρέλα ρουφώντας το εργαλείο του Μιχάλη γύρισε τη ματιά της επάνω μου δείχνοντας μου πόσο πολύ απολάμβανε αυτή την διαδικασία. Εκείνη τη στιγμή το ξαφνικό κλείσιμο του ματιού της με έφερε σε αμηχανία αφού συχνά πυκνά τα λόγια της έτρεφαν έναν κρυφό θαυμασμό για μένα καθώς μου θύμισαν και μια φαντασίωση της που μου είχε εκμυστηρευτεί ένα απόγευμα λίγες εβδομάδες πριν. Η σειρά μου δεν θα αργούσε να έρθει και τα μάτια της μου το έδειχναν ξεκάθαρα αυτό.

Η σκέψη μου και μόνο για μια στιγμή κοντά της με ερέθισαν περισσότερο γεμίζοντας το στόμα της Ελένης με τον ανδρισμό μου στο έπακρο κάνοντάς της να μπουκώσει και να γυρίσει τη ματιά της προς το μέρος μου. Τα πανέμορφα μελιά της μάτια με κοίταζαν ενώ είχε το όργανό μου στο στόμα της και τα υγρά μου μαζί με τα άφθονα σάλια της έτρεχαν από το πηγούνι της ταξιδεύοντάς με στο δρόμο της απόλυτης ηδονής.

Το χέρι μου χώθηκε στο παντελόνι της Ελένης επιδεικτικά και αγγίζοντας την υγρή της σχισμή ακούστηκε ένα ελαφρύ βογκητό από το γεμάτο στόμα της κάνοντας τη Μιρέλα να κοιτάξει με ζήλια αλλά και ανεκπλήρωτο πάθος αφού η Ελένη ήταν η τυχερή που άγγιζα τον παράδεισό της. Ήταν η δική μου εκδίκηση και η δική μου πρόκληση για την φαντασίωσή της, αλλά και η δική μου φαντασίωση για μια στιγμή αχαλίνωτου σεξ με την κοπέλα του φίλου μου.

Ο οργασμός δεν άργησε να έρθει και το στόμα της Ελένης γέμισε με το γάλα μου, αυτό που ποτέ δεν άφηνε να πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα. Η γεύση μου σήμερα γλυκιά όπως μου ομολόγησε την στιγμή που κατάπινε την τελευταία γουλιά από τα παχύρρευστα υγρά μου καθώς ο Μιχάλης με βογκητά τελείωνε στο στόμα της Μιρέλας πλημμυρίζοντας το μικρό της στοματάκι με τις υπέρογκες ποσότητες που έκρυβε μέρες στα μεγάλα του μπαλάκια.

Τα κορίτσια με ζωγραφισμένη την ικανοποίηση για την ηδονή που μας πρόσφεραν χαμογέλασαν κοιτάζοντάς μας διαδοχικά και ξεσπώντας σε γέλια μας έδειξαν ότι το διήμερο που θα ακολουθούσε θα είχε γερές δόσεις υγρών και μυρωδιές από φλεγόμενα κορμιά σε ατελείωτα παιχνίδια πάθους.

Το γέλ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Χειμωνιάτικο διήμερο 2: στο δρομο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
353 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η σαρανταρα θεια βικυ

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?