Ένα χειμωνιάτικο βράδυ ...

Ένα χειμωνιάτικο βράδυ ...

... της είχα υποσχεθεί μια πολύ καλή βραδιά για να γιορτάσουμε την πρώτη επέτειό μας ... μια ξεχωριστή και διαφορετική βραδιά σε σχέση με τις άλλες . Γιαυτό το λόγο στο εστιατόριο που είχαμε πάει νωρίς και έπειτα σε ένα bar για 1-2 ποτάκια δεν καθυστερήσαμε πολύ ... η ίδια δεν ήθελε γιατί άναβε και μόνο στην ιδέα του τι θα μπορούσε να την περιμένει ... μόνο ένα πράγμα της είχα πει για να την προετοιμάσω και να την καυλώσω περισσότερο ... "εσύ δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα ... "

Δεν είχε πάει 12 η ώρα και βρεθήκαμε σπίτι. Είχα ζητήσει από το συγκάτοικο να μείνει αλλού αυτή τη βραδιά και φυσικά δεν μου χάλασε το χατίρι ... μόνο ένα σημείωμα είχε αφήσει ξέροντας από προηγούμενες εμπειρίες ... "όχι στο δωμάτιό μου ..."

Την παρακάλεσα να μου δώσει 5 λεπτά να προετοιμάσω το δωμάτιό μου ... για μένα αυτά τα λεπτά πέρασαν πολύ γρήγορα ... γιαυτήν αργά ... βασανιστικά. Της ζήτησα να μπει στο δωμάτιο και το βλέμμα της ανυπομονησίας αντικαταστάθηκε με ένα βλέμμα ικανοποίησης και όταν μπήκε στο δωμάτιο με ένα έκστασης ... γύρω στα 100 κεριά ήταν ο φωτισμός γύρω από το κρεβάτι ενώ πάνω στο κρεβάτι υπήρχαν μόνο 2 πράγματα ... 2 ζευγάρια χειροπέδες και μια γραβάτα ... ένιωσε λίγο αμήχανα και πιο αμήχανα όταν της ζήτησα να γδυθεί αμέσως ... χωρίς άλλη κουβέντα είχε μείνει μ'ένα υπέροχο ριχτό μαύρο διαφανές κορμάκι και ένα εξίσου διαφανές στριγκάκι. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα φιλώντας τη παθιασμένα περισσότερο για να της φύγει το άγχος ... όταν ξάπλωσε πέρασα τις χειροπέδες στα χέρια και το κρεβάτι και πήρα τη γραβάτα μου και την πέρασα στα μάτια της λέγοντας της "από εδώ και πέρα αρχίζει το ωραίο μέρος ".

Την φίλησα αργά και γλυκά στο λαιμό, μετά κατέβηκα πιο κάτω και, παραμερίζοντας λιγάκι το κορμάκι της, της φίλησα αργά και γλυκά τις ρώγες της ... συνέχισα την καθοδική μου πορεία, προσπέρασα το στριγκάκι και της φίλησα τα πόδια χωρίς να αφήσω ούτε εκατοστό μια και μύριζαν υπέροχα και δεν ήθελα να αφήσω κάποιο σημείο χωρίς να το γευτώ. Ταυτόχρονα, αυτή αντιδρούσε όλ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ένα χειμωνιάτικο βράδυ ..."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
311 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η γλυκια μου ανηψουλλα.

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?