Στην επαρχια, με την καυτη ξαδελφη μου

Στην επαρχια, με την καυτη ξαδελφη μου

Λοιπον, αυτή η ιστορια διαδραματιστηκε στο τελος του Γεναρη (2006).

Ειμαι ελ.επαγγελματιας και ταξιδευω συχνα σε Ελλαδα και εξωτερικο. Ζω μονιμα στην Αθηνα.

Πριν ένα μηνα –περιπου- πηγα στα μερη που καταγομαι για να δω μια δουλεια. Ταξιδακι το οποιο προγραμματιζα για καιρο, αφου θα μου επετρεπε μετα τις επαγγελματικες υποχρεωσεις του ταξιδιου, να αραξω και κανα-δυο μερες στο χωριο. Σπανιως η δουλεια μου μου επιτρεπει τετοιες απολαυσεις, και όπως γινεται κατανοητο πηγα με φοβερη ψυχολογια.

Τελειωνοντας τις δουλειες μου λοιπον στην πρωτευουσα του Νομου, ξεκινησα για το χωριο (περιπου 30χλμ πιο μακρια). Όπως οι περισσοτεροι, ετσι κι εγω, στο χωριο εχω σοï που μενει μονιμα εκει

Και όπως ηταν φυσικο με υποδεχτηκε μετα Βαιων και κλαδων.

Εγω να σας πω την αληθεια, αραγμα και ξεκουραση ηθελα, αλλα τελικως τα πραγματα ηρθαν τουμπα. «Ααα το μεσημερι θα ερθεις στο σπιτι μας να φας», «Όχι,όχι από το δικο μας θα περασεις.. Θα σου σφαξουμε κοκκορα!!». Από το ένα αυτι εμπαιναν και από το άλλο εβγαιναν αυτά βεβαια, αλλα δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως γιατι οι ισσοροπιες στο χωριο είναι λεπτες, και πρεπει να παιζεις το παιχνιδι με τους δικους τους κανονες ως γνωστον.

Ο τροπος που με αντιμετωπισαν, ηταν λιγακι αναμενομενος. Ο επιχειρηματιας από την Αθηνα, με ακριβο κοστουμι και αμαξι, ο ωραιος τριανταρης.. που.. (τι άλλο θα του πασαρουμε την κορη μας! Να μην μακρυγορω όμως.

Το μεσημερι πηγα στο σπιτι μιας Θειας μου (οπου και θα εμενα) για να αφησω τα πραγματα μου, να κανω ένα μπανακι και να ξεκουραστω λιγο. Που να’ ξερα τι με περιμενε όμως..

Μπαινω στο σπιτι με χαιρετουν Θειος και Θεια ολο χαρα, και αφου καθομαστε στο σαλονι να πιουμε ένα καφεδακι για να τους πω τα νεα από την Αθηνα, τις δουλειες κλπ ακουω βηματα από το χωλ.

Γυρναω.. και τι βλεπω; Την κορη τους (και πρωτη μου ξαδελφη) την οποια τελευταια φορα ειχα ξαναδει όταν ηταν 7 ετων. Τωρα ηταν 18 και μεσα στην καυλα. Γυρω στο 1.75 με τρελλο βυζι, μεσουλα δακτυλιδι και ένα μικρο αλλα πολύ τουρλωτο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Στην επαρχια, με την καυτη ξαδελφη μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
251 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Παιδική Φίλη γειτόνεισσα

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?