Σταθμος αυτοκινητων πατησιων

Σταθμος αυτοκινητων πατησιων

Το να ανακαλύψεις οτι χρειάζεσαι βενζινάδικο στις πέντε παρά τέταρτο το πρωί δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα, ακόμα κι αν είσαι στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά αν τύχει ναναι κι Αύγουστος. Αν το συνδυάσεις και με το αμάξι του μπαμπά που πήρες για βόλτα και αύριο το πρωί θα το βρεί άδειο και μάλλον δε θα σου το ξαναδανείσει γίνεται πραγματικά άσχημο. Πρόσθεσε και μιά μεθυσμένη κολλητή στη θέση του συνοδηγού, συν κάμποσα σφηνάκια και έχεις μια ωραιότατη κατάσταση απο την οποία πρέπει να ξεμπλέξεις.

Οδηγούσα σιγά σιγά στην Πατησίων προσπαθώντας να μην τραβήξω την προσοχή κάποιου απο τα περιπολικά που κυκλοφορούσαν εκείνη την ώρα, ελπίζοντας ότι κανείς δε θα σταματούσε για αλκοτέστ δυο κοπελίτσες που γύριζαν από τη βραδινή τους βόλτα, και ψάχνοντας κάποιο σημάδι βενζινάδικου... Και ξαφνικά νάτο, ένα πράσινο σήμα της BP, η είσοδος ενός γκαράζ, η ταμπέλα ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, η λύση στα μισά μου προβλήματα. Έβγαλα φλας και μπήκα αριστερά, σταμάτησα κάπου κοντά στην αντλία, έσβησα τη μηχανή κι άνοιξα την πόρτα.

Η Τασία άνοιξε τα μάτια της: «Φτάσαμε;». «Οχι δε φτάσαμε, αλλά πρέπει να βάλω βενζίνη αν το πάω πίσω άδειο την άλλη Παρασκευή θα γυρνάμε με ταξί», της είπα. Μάλλον είπα πάρα πολλά για την κατάστασή της, γιατί άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε από το αμάξι. Δέν έβλεπα κανένα. Δεν πιστευω νάναι απο κείνα τα βενζινάδικα που βάζεις βενζίνη μόνος σου, σκέφτηκα πανικόβλητη. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα!

Η Τασία στηρίζονταν με την πλάτη πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου.... έτοιμη να γλιστρίσει και να βρεθεί στο τσιμεντένιο πάτωμα. Την αγκαλιασα και τη γύρισα ώστε να ακουμπήσει τους αγκώνες και το κεφάλι της στον ουρανό του αυτοκινήτου... Τουλάχιστον έτσι μου φαίνονταν πιο σταθερή.

Έβλεπα την είσοδο του υπόγειου πάρκινγκ.. Να ήταν άραγε κανείς εκεί μέσα; Κοίταξα άλλη μια φορά την Τασία για να σιγουρευτώ ότι δε θα καταλήξει στα τσιμένα κι άρχισα να κατηφορίζω τον ασφάλτινο διάδρομο. Τα τακούνια μου δε βοηθούσαν και πολυ στην κατηφόρα, αλλά σίγουρ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Σταθμος αυτοκινητων πατησιων"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
162 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ζευγάρι

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?