Ελλάδα - τσεχία 1-0, ξαφνική ... είσοδος (του γκολ)

Ελλάδα - τσεχία 1-0, ξαφνική ... είσοδος (του γκολ)

Πέρυσι, το μωράκι μου έλειπε για ένα μήνα και μόλις τελείωσε την εξεταστική του ήρθε στην Αθήνα για καλοκαίρι. Γύρισε την ημέρα του περυσινού μεγάλου ημιτελικού με την Τσεχία. Θυμάμαι ότι είχαμε πάει από νωρίς για καφεδάκι και μετά θα πηγαίναμε σε ένα φίλο του να δούμε τον αγώνα. Λόγω των πολλών μερών που είχα να τον δω και να τον νοιώσω (εγώ και η "κυρία" μου... smile.gif ) αρχίσαμε κάποια φιλάκια και χαιδεματάκια στην καφετέρια αλλά όχι πολλά πράγματα.

Η ώρα περνούσε και έφτανε η ώρα του αγώνα... Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνό του και ήταν οι γονείς του που του είπαν ότι θα πηγαίνανε σε κάτι φίλους τους να δουνε τον αγώνα!!! Κοιταχτήκαμε, πληρώσαμε και φύγαμε αμέσως για το σπίτι του το οποίο ευτυχώς δεν απήχε πολύ από την καφετέρια... Η προσμονή μου ήταν τεράστια...Ανυπομονούσα σαν τρελή να τον ξανανιώσω στο γυμνό μου σώμα.

Όμως, την ώρα που φθάναμε τον ξαναπήραν τηλ και είπαν ότι τελικά θα δουν τον αγώνα σπίτι ... Είχε μείνει ένα μισάωρο μέχρι να αρχήσει ο αγώνας και εμείς είχαμε ήδη αρχίσει τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια στο δωμάτιο του. Εγώ για να πω την αλήθεια ψιλοξενέρωσα μόλις άκουσα ότι θα γυρνάγαν οι γονείς του. Όμως, το μωράκι μου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να με ερεθίζει με κάθε τρόπο. Όπως είμασταν όρθιοι με βουτάει και με ρίχνει στο πάτωμα... Ταράχτηκα, ήταν πολύ βίαιος πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ και του το ζητάω επανειλλημένα. Άρχισε να με γδύνει σαν τρελός και τον έβαλε μέσα μου (τον "κύριο" ντεεεε τόσο ξαφνικά που βόγγηξα!

Αυτό ήταν, τον άρπαξα και άρχισα να τον φιλάω ασταμάτητα ενώ ο κύριος σφυροκοπούσε την κυρία μου η οποία ήταν μούσκεμα ! Τα χέρια του είχαν διατρέξει όλο μου το σώμα και τώρα βρίσκονταν στον κωλαράκο μου τον οποίο σκαμπίλιζαν κατά διαστήματα... Αυτά τα σκαμπιλάκια ειλικρινά είναι που με αποτρέλεναν εντελώς. Βογγούσα και αναστέναζα ασταμάτητα... Μάταια έβαζε το χέρι του στο στόμα μου (βλέπετε καλοκαίρι ήταν, ανοιχτά παράθυρα...) να με σταματήσει.

Κάποια στιγμή μου λέει ότι δεν άντεχε άλλο και ότι ήθελε να τελειώσει... ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ελλάδα - τσεχία 1-0, ξαφνική ... είσοδος (του γκολ)"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


1min
271 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η ξαδερφη

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?