Μια γυναίκα.... για δύο αντρες!

Μια γυναίκα.... για δύο αντρες!

Σκ στο Ναύπλιο ήταν η πρώτη φορά που το επισκέφτηκα και μαγεύτηκα, χωρίς να ξέρω τι άλλο θα ακολουθήσει για να μου μείνει τελικά αξέχαστο….

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο Σάββατο απόγευμα, εγώ και ο Άγγελος το αγόρι μου, μελαχρινός 1,90 καλογυμνασμένος, αθλητής για χρόνια με χόμπι το μόντελινγκ, καλοσχηματισμένους μυς και κορμί γεννημένο να προσφέρει ηδονή!

Εκεί μας περίμεναν ο Φωτης (συγκάτοικος και φίλος του Αγγέλου στην Αγγλία όταν έκανε το μεταπτυχιακό) και η κοπέλα του ,είχαν φτάσει νωρίτερα.

Είχα ακούσει τόσα πολλά για εκείνον και για τις περιπέτειες τους τον είχα δει όμως άλλη μια φορά και θυμόμουν ότι μου άρεσε επικίνδυνα…ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί με αρρενωπά στοιχεία,sexy χαρακτηριστικά ωραίο σώμα ,αρσενικό που σε κεντρίζει με το βλέμμα του και σε κάνει να ανατριχιάζεις!

Καθίσαμε μαζί τους για λίγο συνομιλήσαμε και πήγαμε στα δωμάτια, δώσαμε ραντεβού σε 2 ώρες στο ίδιο σημείο .Όταν κατέβηκα από το δωμάτιο, αγχωμένη γιατί είχα αργήσει να ετοιμαστώ, βρήκα τον Άγγελο μόνο του να κάθετε στο bar και να πίνει ποτό, είχε κατεβεί νωρίτερα να τα πει με τον Φώτη.

- Άργησες…πάμε θα είμαστε μόνοι απόψε , μου είπε, μην ρωτάς γιατί!

Τι κρίμα σκέφτηκα και ήθελα να τον ξαναδώ απόψε, είχε κάτι επάνω του που μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Κάναμε βόλτα στο Ναύπλιο, πήγαμε για φαγητό και μετά σταματήσαμε σε ένα baraki με ωραία μουσική ,ήπιαμε το ποτάκι μας και άρχισα με ανεβασμένη διάθεση να χορεύω, χαλαρά στην αρχή και όσο περνούσε η ώρα ποιο προκλητικά και να τρίβομαι πάνω στο μωρό μου, είχα ορεξουλες και το έδειχνα. Δεν άργησα να νοιώσω πίσω μου το πέος του σκληρό και πρησμένο.. καθώς με κρατούσε αγκαλιά.

- Πάμε… μου είπε, ήρθε η ώρα να φύγουμε, φώναξε τον barman να πληρώσει και πήρε 2 σφηνακια . Δώρο στο κορίτσι μου που απόψε έχει ορεξουλες και θα φροντίσω να περάσουμε όμορφα ..μου ψιθύρισε καθώς έπαιζε το αυτί μου με τη γλώσσα του και με καύλωνε περισσότερο .Η επικοινωνία μας ήταν καλή γενικότερα ήξερε τι ήθελα και μου το έδινε ,άκουγε προσεκτικά και με... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μια γυναίκα.... για δύο αντρες!"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
351 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εμπειρίες

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?