Το καυτό απόγευμα

Το καυτό απόγευμα

Εκείνος ήταν λογιστής σε μια μεγάλη εταιρία. Εκείνη γραμματέας του αφεντικού. Δούλευαν ακριβώς σε διπλανά γραφεία και απο την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, ήταν φανερό πως κάτι υπήρχε. Πρώτος άρχισε να την πολιορκεί εκείνος, σύντομα όμως οι ρόλοι ισορρόπησαν και αφέθηκαν και οι δυο στην χημεία που ένιωθαν να τους δένει, χωρίς να νοιάζονται για τίποτα άλλο.

Ξεκίνησαν λοιπόν μια σχέση παράξενη, η οποία δεν ήταν σχέση με την κλασσική έννοια του όρου, μα ούτε υπήρχε μόνο για το σεξ. Έβγαιναν διαρκώς, στην αρχή φιλικά, μα ύστερα απο ένα μήνα η φλόγα που τους έκαιγε δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και βρέθηκαν να κάνουν τρελό έρωτα μες στ αμάξι του, σε κάποιο απόμερο πάρκινγκ στην Βουλιαγμένη. Και το ίδιο επαναλήφθηκε ύστερα απο μια εβδομάδα. Και ύστερα κανείς δεν μετρούσε πια.

Η σημερινή πρόταση του, της ακουγόταν πολύ δελεαστική: καφές στο σπίτι του μετά την δουλειά και ό,τι ήθελε προκύψει. Είχε αποφύγει να απαντήσει αμέσως για να μη φανεί πολύ ενθουσιασμένη, αλλά η αλήθεια είναι πως με το ζόρι κρατιόταν και διαρκώς κοιτούσε το ρολόι πότε θα πάει πέντε για να σχολάσουν επιτέλους.

-«Πάλι καλά που φόρεσα το άσπρο στρινγκάκι», σκέφτηκε και χαμογέλασε μόνη της,

-«Αναρωτιέμαι γιατί γελάς.. Έτοιμη;», ακούστηκε η φωνή του που την επανέφερε στην πραγματικότητα,

-«Τίποτα, τίποτα, ένα ανέκδοτο θυμήθηκα, έτοιμη είμαι», απάντησε εκείνη προσπαθώντας να καταλάβει πως είναι δυνατόν να είναι κιόλας πέντε.

Μπήκαν στο αμάξι του και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του. Στον δρόμο ήταν και οι δυο σιωπηλοί και μόνο εκείνη άναψε τσιγάρο, προσπαθώντας να συνηθίσει τους άδειους δρόμους του καλοκαιριού- είναι απίστευτο πόσο μικρές είναι οι αποστάσεις στην Αθήνα, όταν όλοι λείπουν διακοπές!

Δέκα λεπτά αργότερα η πόρτα του διαμερίσματος του άνοιγε, αποκαλύπτωντας ένα ιδιαίτερα φροντισμένο σπίτι. Εκείνη έμεινε να χαζεύει τα έπιπλα και γενικά την διακόσμηση, όταν η φωνή του διέκοψε την περιέργεια της:

-«Ντινάκι, θες καφέ;»,

-«Ναι, μωρό μου, ξέρεις, μία και μία και πολύ γάλα», α... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το καυτό απόγευμα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

8min
238 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η αφηγηση της ντίνας

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?