Η γλυκιά πενηντάρα

Η γλυκιά πενηντάρα

την Κυριακή το απόγευμα ήρθε ο δικός της από το ταξίδι του. Συνήθως όταν έρχεται μένει μια δυο μέρες, έτσι ήξερα ότι θα μου ήταν αδύνατον να βρεθώ ξανά μαζί της στο κρεβάτι όσο εκείνος ήταν εκεί. Μετά έμαθα (μου το είπε κρυφά εκείνη), ότι θα έφευγε την Πέμπτη, νευρίασα, την ήθελα πάλι σαν παλαβός, εάν δεν ήταν αυτός εκεί, σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε έρωτα την Δευτέρα το πρωί μιας και εγώ δουλεύω από το σπίτι (είμαι προγραμματιστής), εκείνη πάλι δεν δουλεύει, η γυναίκα μου και αδελφή της θα ήταν στην δουλειά, έτσι άνετα θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, μόλις η μικρή κόρη της έφευγε για το σχολείο.

Δυστυχώς όμως θα ήταν εκείνος εκεί.

Έτσι μόλις έφυγε την Δευτέρα η γυναίκα μου για την δουλειά της, ντύθηκα και εγώ, ήθελα να βγω έξω, με έτρωγε το πάθος μου. Πήγα σε καφετέρια εκεί κοντά στο σπίτι μου. Αν και ήταν δέκα η ώρα, η καφετέρια ήταν σχεδόν γεμάτη. Βρήκα ένα τραπέζι σε μια γωνιά και κάθισα. Παρήγγειλα ένα παγωμένο φραπέ και άρχισα να διαβάζω μια εφημερίδα που κάποιος είχε αφήσει πάνω στο τραπέζι.

Διάβαζα ένα άρθρο στην εφημερίδα, αλλά για να πούμε την αλήθεια, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε μιας και το μυαλό μου ήταν περισσότερο στο πότε θα έφευγε από το σπίτι ο μαλάκας της κουνιάδας μου. Εκείνη την ώρα άδειασε ένα τραπέζι που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι μου. Κάτι κορίτσια από είκοσι έως εικοσιπέντε χρονών είχαν σηκωθεί και έφευγαν χαζολογώντας. Ήταν τέσσερις και όλες τους φορούσαν κοντές φούστες που άφηναν ακάλυπτο τον αφαλό τους. Τις είχα δει και πριν, αλλά για να πω την αλήθεια, ποτέ δεν με συγκίνησαν τα κοριτσόπουλα, από νεαρός μου άρεσαν οι μεγάλες γυναίκες που ήξεραν τι ήθελαν, χωρίς πολλά, πολλά, χωρίς μη, και δεν, στάσου και τέτοια, ήξερα ότι μια ώριμη γυναίκα έρθει μαζί σου, τότε σίγουρα θα γίνει κάτι καλό, χωρίς αναστολές και άλλες τέτοιες βαρετές χαζομάρες.

Δεν πρόλαβαν να φύγουν και αμέσως στο τραπέζι κάθισε ένα ζευγάρι. Αυτός ένας καλοντυμένος κύριος, γύρω στα εβδομήντα, εκείνη μια γυναικάρα, ψηλή, ξανθιά βαμμένη, χείλια παχιά, έτοιμα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γλυκιά πενηντάρα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
372 การอ่าน

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?