Χαλκιδικη με ομορφα κολπα

Χαλκιδικη με ομορφα κολπα

Θα σας περιγράψω μια ιστορία που μου συνέβη στις φετινές διακοπές και είναι 100% αληθινή.

Διακοπές πήγα στην πανέμορφη Χαλκιδική μαζί με την κοπέλα μου την Ελένη, ένα τέλειο μουνάκι, 1.70 ύψος 55κιλα με καστανά μαλλιά και ένα υπέροχο κωλαράκι και 2 πανέμορφα στητά βυζάκια.). Με την κοπέλα μου η σεξουαλική μας ζωή είναι πάρα πολύ καλή χωρίς καθόλου ταμπού. Καθώς φτάσαμε στο ξενοδοχείο ανεβήκαμε στο δωμάτιο να τακτοποιηθούμε, εγώ μετά από λίγο βγήκα στο μπαλκόνι να δω την θέα που είχαμε και κάθισα γύρω στο 10λεπτο ώσπου ξαφνικά είδα στο διπλανό μπαλκόνι να ξεπροβάλει μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα.

Αυτή έκανε πως δεν με είδε καθώς φορούσε μια μακριά μπλούζα που κάλυπτε στο όριο το κωλαράκι τις, μετά από 1 λεπτό καθώς με επεξεργάστηκε για λίγο εξαφανίστηκε στο δωμάτιο τις. Το βράδυ βγήκα με το μωρό μου έξω πήγαμε σε ένα μπαράκι ήπιαμε τα ποτά μας και τα ξημερώματα γυρίσαμε στο δωμάτιο όπου και οι 2 ήμασταν μέσα στην καύλα άρχισα να την γαμάω στα όρθια και μετά την έστησα στα 4 όπου την πήρα από τον κώλο, αυτή άρχισε να φωνάζει πάνω στην καύλα της μόλις τελειώσαμε και οι 2 κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα. Το μεσημεράκι σηκώθηκα πρώτος και βγήκα στο μπαλκόνι για να πάρω αέρα.

Εκεί είδα την γειτόνισσα να με κοιτάει καθώς φορούσε μόνο το λευκό της μαγιό, της είπα καλημέρα και με απάντησε και αυτή μονολεκτικά, μετά από ξ λεπτά περίπου μου είπε ότι μας άκουγε το βράδυ και ότι η κοπέλα μου πρέπει να το ευχαριστήθηκε το γαμήσι, τις απάντησε και εγώ εντελώς χύμα αν γαμήθηκε και αυτή το βράδυ και μου είπε ότι κάνει μόνη της διακοπές καθώς είχε χωρίσει πριν μια βδομάδα τότε έγινε το αναπάντεχο μου πρότεινε να πιούμε καφέ στο δωμάτιο της.

Εγώ στην αρχή σάστισα αλλά μετά καθώς συνειδητοποίησα ότι τέτοιο μούναρο δεν πρέπει να το απορρίπτεις δέχτηκα, είδα αν κοιμάται το μωρό το οποίο κοιμότανε και ξαφνικά βρέθηκα να χτυπάω την πόρτα τις, άνοιξε αμέσως την πόρτα και καθώς καθίσαμε να πιούμε τον καφέ μου είπε ότι καύλωσε τρελά χθες που μα άκουγε και ότι τράβηξε 2 μαλακίες.

Το χέρι μου... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Χαλκιδικη με ομορφα κολπα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
220 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με το κορίτσι του αδερφού

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?