2 φίλες σε

2 φίλες σε "private" club

Η ιστορία που θέλω να αφηγηθώ άρχισε όταν οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουν για πάντα στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια. Μεγαλωμένη στο εξωτερικό μπορώ να πω ότι είχα και την μεγαλύτερη πείρα στο σεξ αφού ήμουν σε εσώκλειστο σχολείο για πολλά χρόνια, άκρως αυστηρό... σύμφωνα με τα πρότυπα του μπαμπά.

Η απόφαση τους με θορύβησε πολύ καθώς αν και εννοειτο ότι θα συνέχιζα τις σπουδές στο εξωτερικό... θα έχανα τους φίλους μου!

Να μην πολυλογώ αποφάσισα να κάνω την επανάσταση μου... προκαλώντας πάντα με την εμφάνιση μου.

Άρχισα να φοράω πολύ προκλητικά ρούχα και να βάφομαι έντονα, να οδηγώ πολύ γρήγορα και να συχνάζω μέχρι το πρωί σε κλαμπακια της παραλιακής και όχι μόνο μαζί με μια ξαδέρφη μου, την Στέλλα (ας πούμε). Η Στέλλα είχε πολλές γνωριμίες στον νυχτερινό κόσμο σε σημείο που απορούσα πώς σε τόσα κλαμπ την ξέρανε και τα ποτά σχεδόν πάντα ήταν κερασμένα.

Έτσι, ένα βράδυ μετά από έναν άγριο καυγά με τους δικούς μου είπα και πάλι να πιω λίγο παραπάνω να ξεχάσω. Πέρασε η Στέλλα και με πήρε από το σπίτι με φίλησε στο στόμα (όπως συνηθίζαμε να κάνουμε για να καυλώνουμε τον αντρικό πληθυσμό) και μου πε ''μην ανησυχείς, ξέρω τι σου χρειάζεται απόψε''.

Βρεθήκαμε παραλιακή σε ένα κλαμπ που είχαμε πάει στις αρχές του καλοκαιριού πάλι αλλά αυτήν την φορά μπαίνοντας στο κλαμπ κατευθυνθήκαμε στα πλάγια της εισόδου που οδηγούσε σε μια άλλη πόρτα. Αυτό που είδα ήταν κάτι απερίγραπτο! Κλάμπ μέσα σε κλαμπ! Μόνο που οι θαμώνες σε αυτόν τον χώρο ήταν κάπως διαφορετικοί! Τα φωτα ήταν πιο σκοτεινά και στην μέση του κλαμπ αντί για πίστα ήταν ένα μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι. Πολύ φαίνονταν σαν να ήταν ζαλισμένοι αλλά όχι από το ποτό και υπήρχε μια διάθεση μυστικιστική και ταυτόχρονα ερωτική...η Στέλλα μου έδειχνε συνέχεια πρόσωπα και μου έλεγε ποιοι ήταν, τι επαγγέλονταν και κάποια πράγματα από το 'πριβέ' ιστορικό τους.

Στο Λονδίνο ήξερα ότι υπάρχουν πριβέ κλαμπ αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν και στην Αθήνα. Δεν άργησαν να φανούν κάποιες κοπέλες σαν μοντέλα! Πανύψηλες ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "2 φίλες σε "private" club"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
202 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τον απάτησε στο bachelorette party...(μερος 1ο)

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?