Τέλος στο

Τέλος στο "μαρτύριο" μου

Μετά λοιπόν από εκείνο το Σαββατοκύριακο, και αφού με τον Δημήτρη επιστρέψαμε σπίτια μας, σκέφτηκα να διακόψω κάθε επαφή μαζί του, φοβούμενη ότι δεν θα μου έβγαινε σε καλό να συνεχίσω να τον βλέπω!

Έτσι σταμάτησα να σηκώνω το τηλέφωνο μου και άρχισα να ψάχνω για άλλο διαμέρισμα.

Ο Δημήτρης όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι, κάθε φορά που έλειπε η γυναίκα του από το σπίτι χτυπούσε την πόρτα μου και μου έλεγε πως αν δεν ανοίξω θα στείλει το βιντεάκι που τράβηξε στο εξοχικό, στους γονείς μου.

Του άνοιγα λοιπόν, με πηδούσε και έφευγε λέγοντας μου ότι αν είμαι καλό κορίτσι και υπάκουο θα μου δώσει το βιντεακι. Είχε γίνει εφιάλτης, ήμουν μόλις 19 και φοβόμουν πολύ και ντρεπόμουν επίσης! Αν το εννοούσε? Αν το έκανε?

Του τηλεφώνησα εγώ και του ζήτησα να συζητήσουμε γι αυτό το θέμα και να τελειώσουμε αυτήν την ιστορία.

Η απάντηση του?

Αν δεχόμουν να πάω μαζί του και με τους δυο φίλους του σε ένα επαγγελματικό του ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική για 4 μέρες, θα μου έδινε το βιντεακι μόλις έμπαινα στο αυτοκίνητο και όταν επιστρέφαμε δεν θα με ξαναενοχλούσε ποτέ!

Το δέχτηκα και για να πω την αλήθεια αν και από τη μια φοβόμουν ότι δεν θα κρατούσε την υπόσχεση του από την άλλη με καύλωνε η ιδέα ότι θα ζούσα άλλη μια τέτοια εμπειρία μαζί τους.

Πέμπτη πρωί θα ξεκινούσαμε....

Στο αυτοκίνητο ο Δημήτρης οδηγούσε, δίπλα του καθόταν ο ένας φίλος του και εγώ με τον άλλο πίσω. Ο Γιάννης, αυτός που καθόταν δίπλα μου δεν σταμάτησε να με χουφτώνει από την πρώτη στιγμή.....και να μου λέει ότι θα περάσουμε καλά και θα μας μείνει αξέχαστο!

Καύλωνα! Ψέματα να πω? Γούσταρα να με πηδήξουν εκείνη την στιγμή.

Φορούσα μια μίνι τζιν φούστα και ένα λευκό T-Shirt και από μέσα ένα μαύρο στρινγκακι και ένα μαύρο σουτιέν . Ο Γιάννης έβαλε το χέρι του κάτω από την φουστιτσα μου έβγαλε το κιλοτακι μου και το έβαλε στην τσέπη του λέγοντας μου ότι για τις επόμενες μέρες δεν θα το χρειαστώ! Αυτό απογείωσε την καβλα μου στα ύψη και ενώ εκείνος το κατάλαβε έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τέλος στο "μαρτύριο" μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
324 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Forget harper valley pta

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?