Στο πόρτο χέλι με δυο θεικές υπάρξεις

Στο πόρτο χέλι με δυο θεικές υπάρξεις

Πριν τρία χρόνια, σε ηλικία 24 ετών, τότε, ασχολιόμουν ως πωλητής.

Καλοκαίρι, τέτοια εποχή περίπου, βρέθηκα σε μια περιοχή κοντά στο Πόρτο Χέλι. Ήταν μεσημέρι και η ζέστη είχε γίνει. Αφού τελείωσα ένα επαγγελματικό ραντεβού, και το επόμενο ήταν πολύ αργότερα σκέφτηκα να απολαύσω ένα μεσημεριανό μπανάκι πριν πάω για φαγητό.

Είχα εντοπίσει ένα πολύ όμορφο, γραφικό αλλά ερημικό κολπίσκο. Πήγα εκεί και αφού πάρκαρα σε σκιά, αμέσως έβγαλα τα ρούχα μου, έβαλα το μαγιό μου και κατ� ευθείαν στη θάλασσα.

Αφού δροσίστηκα για τα καλά, βγήκα για να στεγνώσω. Από τη κούρασή μου όμως και από τη ζέστη με πήρε ο ύπνος. Μετά από μισή ώρα περίπου άκουσα γυναικεία γελάκια και βήματα. Μισάνοιξα τα μάτια μου και τι να δω. Δύο θεϊκά πλάσματα να με κοιτούν πονηρά και να γελάνε. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιώ ότι είχα ερεθιστεί και η βερμούδα μου είχε φουσκώσει μπροστά μου. (φαίνεται κάποιο όνειρο πονηρό θα έβλεπά). Εγώ αμέσως γύρισα το κορμί μου για να κρυφτώ. η ντροπή που ένιωσα δε λεγόταν. Αυτές δε μίλησαν και με κούνημα προκλητικό, άφησαν τα πράγματά τους κοντά μου και βούτηξαν.

Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω. Απ' τη μια ήθελα να φύγω γιατί ντράπηκα πολύ, αλλά απ' την άλλη ήθελα να μείνω για να δω τη συνέχεια. Γιατί μου έκανε εντύπωση που δεν απομακρύνθηκαν από μένα πολύ. Πέρασε λίγο η ώρα και αποφάσισα να κάνω την κίνηση να πάω κοντά τους, μέσα στη θάλασσα. Αφού μπήκα δειλά δειλά και χάζευα πλατσουρίζοντας, με κλεφτές ματιές είδα ότι αυτές άρχισαν να το απολαμβάνουν. Ήταν πολύ κοντά οι δυο τους και τα χέρια τους χάιδευαν η μια την άλλη. Μετά άρχισαν να φιλιούνται στο στόμα και η μια χούφτωνε την άλλη.

Η μία (ξανθιά με πολύ ωραίο κώλο και σώμα) άρχισε να χουφτώνει το στήθος της άλλης (μελαχρινή, μέτριο ύψος, στήθος φανταστικό, προσωπάκι καυλιάρικο).

Αφού είδαν ότι πλέον τις κοιτάζω χωρίς κλεφτές ματιές, αλλά στα ίσα, με κοίταξαν, μου χαμογέλασαν και με πλησίασαν. Εγώ πάλι αμήχανος και μαλάκας, περίμενα την εξέλιξη. Οπότε μου λέει η ξανθιά (Άννα):

-Αγοράκι μου αφού βλέπ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Στο πόρτο χέλι με δυο θεικές υπάρξεις"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
523 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η αιθέρια ύπαρξη

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?