Η Τζινα και εγω

Η Τζινα και εγω

Γεια σας με λενε Χρηστο και ειμαι 18 εχω γειμνασμενο κορμι και θα σας πω μια ιστορια που βιοωσα μολις το Πασχα που μας περασε.

Με την Τζινα τα εχουμε εδω και δυο χρονια αλλα μολις πριν απο δυο μηνες αποφασισαμε να "διευρινουμε" τις σχεσεις μας. Μπορω να πω οτι εχουμε καλλη ερωτικη ζωη εμεις οι δυο αλλα ποτε μου δεν ειχα τολμησει να τις πω την φαντασιωση μου, δηλαδη να την εχω δεμενη και να της κανω οτι τραβαει η ψυχη μου.

Η καταληλη ευκαιρεια ηρθε οταν οι γονεις μου αποφασισαν να πανε στο χωριο για να κανουν πασχα αλλα εγω εμεινα πισω προφασιζωμενος οτι ειχα πολλα φροντιστηρεια. Περασαν λιγο οι μερες και την καλεσα να ερθει στο σπιτι μου αλλα την ορμινεψα να πει οτι θα κοιμηθει στο σπιτι μιας φιλης της για κανα δυο μερες. Οταν με ρωτησε τη ετοιμαζα δεν της απαντησα αλλα της ειπα οτι πολλα μπορει να γεινουν σημερα.

Εγω ολλη μερα προετοιμαζομουν πυρετοδως ψαγνωντας μεσα στο σπιτι διαφορα ειδη που μπορει να μου φανουν χρεισιμα και οτι δεν ειχα το αγορασα με τις οποιες οικονομιες οπως βαζελινη χειροπεδες κτλ. Μεχρι την ωρα του ραντεβου το σπιτι ηταν στην εντελεια και ειχε μια ηρεμια που τιποτε δεν προδειδε τι θα επακολουθουσε.

Εβλεπα τηλεοραση οταν χτυπησε το κουδουνι της ανοιξα και καθησαμε και λεγαμε διαφορα. Σε καποια φαση με ρωτησε που μπορουσε να βολεψειτα πραγματα της. Αμεσως αρπαξα την ευκαιρεια και της ειπα οτι δεν θα χρειαζοταν τιποτα αυτες τις μερες. Με κοιταξε περιεργα και με ρωτησε τη ειχα στο μυαλλο μου αλλα εγω το μονο που εκανα ηταν να της δοσω ενα φιλι στο στομα. Τοτε της ειπα τη ειχα στο μυαλο μου αλλα αυτη αμεσως κωλοσε. Τοτε με τα λογια την επεισα να το κανει. Την οδηγησα στο δωματιο μου εβαλα μερικα μαξηλαρια στην πλατη και ευθης γδειθηθκε. Την ξαπλωσα πανω στο κρεβατι μου και εδεσα με τις χειροπεδες τα χερια της στα καγελα του κρεβατιου μου. Της λεω "Τωρα εισαι δικη μου και σου υποσχομαι να μην σε αφεισω σε χλωρο κλαρι αυτες τις μερες που εχω στην διαθεση μου."

Την αφεισα εκει και πηγα και κλειδωσα την πορτα με το κλειδι απο πισω μην... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η Τζινα και εγω"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
504 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Γνωριμια μεσα απο τον site

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?