Η Ωραία Ελένη

Η Ωραία Ελένη

Αυτή είναι η ιστορία της Ελένης η οποία μου την είπε και μου ζήτησε να την μεταφέρω σε όλους εσάς. Η ιστορία είναι αληθινότατη και πολύ καυλωτική. Το Ελενάκι λοιπόν μένει σε νησάκι, οπού η κοινωνία είναι πολύ κλειστή. Το μωράκι είναι 24χρονων με μακριά ξανθά μαλλιά ωραίο στητό στήθος, με τούμπανο κωλαρά και σώμα που τρελαίνει κάθε αρσενικό στο πέρασμά του. Έχει ένα κωλαράκι όλα τα λεφτά. Η Ελένη απογοητευμένη μετά από κάποια σχέση της, δεν είχε και όρεξη για πολλά πράγματα και έτσι συνήθιζε να κάθεται σπίτι της και να αράζει μίας και ήταν και χειμώνας και το νησί ήταν ψιλοάδειο. Το Ελενάκι ήταν πολύ καυλιάρα κοπέλα και αρκετές φορές συνήθιζε να μαλακίζεται στο δωμάτιο της χωρίς να δίνει σημασία για το τι γίνεται στο υπόλοιπο σπίτι. Ξέχασα να σας πω ότι το μωράκι είχε και έναν αδελφό γύρω στα 19 οπού ήταν καλό και ήσυχο παιδί σε σχέση με την άτακτη αδελφή του. Η μητέρα τους έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε και ο πατέρας τους λόγο υγείας ήταν καθηλωμένος στο σπίτι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Ο αδελφός της Ελένης γούσταρε πολύ ένα άλλο γκομενάκι από τη γειτονιά του, αλλά αυτό ήταν αλλού.

Ένα μεσημέρι η Ελένη μαλακιζόταν με το μουνάκι της και συγχρόνως μιλούσε στο ιντερνέτ με ένα παλικάρι που είχε γνωρίσει εκεί πέρα. Λέγανε διαφορά καυλωτικά και καθώς μιλούσαν της πρότεινε αυτός κάτι για να ξεφύγει απ’ τα συνηθισμένα…. Της είπε να προσπαθήσει να καυλώσει τον αδελφό της. Στην αρχή το Ελενάκι αρνήθηκε και δεν ήταν πολύ σίγουρη, καθώς κλείσανε τη συζήτηση το Ελενάκι αναρωτήθηκε… λες? Λες να τον καυλώσω? Έβγαλε τη φόρμα που φορούσε έμεινε με το στριγκάκι της και ένα μπλουζάκι ρόζε. Ο κώλος της ήταν τουρλωτός και σε συνδυασμό με το στριγκάκι ήταν σκέτη καύλα.

Ήταν γύρω στις τρεις το μεσημέρι και οι γονείς τους είχαν ξαπλώσει. Ο αδελφός της ήταν μόνος στο σαλόνι και έβλεπε τα κουτσομπολίστικα στην τv. Η Ελένη μπήκε στο σαλόνι και έκατσε απέναντί του. Του λέει… τι βλέπεις? Τίποτα λέει αυτός…. Μαλακίες της τv. Αυτή παρατήρησε ότι ο αδελφός της ήταν ψιλοκαβλωμένος με τις π... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η Ωραία Ελένη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
358 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η μπαρόβια 2

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?