Αφεντικο... απο κατω

Αφεντικο... απο κατω

Καλησπέρα, θα σας διηγηθώ μία εμπειρία που είχα πριν τρία χρόνια…

Με μία κοπέλα που εργαζόταν στην εταιρεία μου, την Αγγελική, ήταν μόλις είχα χωρίσει, την γούσταρα πολύ, ήταν πολύ εμφανίσιμη και την φλέρταρα, μήπως την ρίξω στο κρεβάτι. Κάποια μέρα η συζήτηση μαζί της είχε πάει στο τάβλι και μου έλεγε ότι ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι, εγώ της έλεγα γυναίκα και καλή στο τάβλι δεν γίνετε, το ρητό λέει να μην παίξεις τάβλι με κρητικό. Τελικά μου έκλεισε ραντεβού το απόγευμα για μία παρτίδα στην έδρα της… όπως έλεγε.

Μην τα πολύ λέω… πήγα στο σπίτι της Αγγελικής (1,65 πολύ αδύνατη με μεγάλο στήθος) παίξαμε τάβλι και όλη την ώρα την πίκαρα πως δεν χάνω από κοριτσάκια και κάτι τέτοια!!! Μέχρι που την έκανα να βάλουμε στοίχημα… Τελικά όμως έχασα και γύρισα το… παραμύθι λέγοντας πως την άφησα να κερδίσει και αυτή εκνευρισμένη θέλοντας να με εκδικηθεί, άρχισε να μου λέει, πως θα βάλει ένα στοίχημα, που θα κωλώσω να το κάνω… συνέχισα να την πικάρω λέγοντας ότι δεν φοβάμαι ακίνδυνα κοριτσάκια και βάλε ότι στοίχημα θέλεις… μέχρι που αγριεμένη μου είπε σήμερα θα τα φοβηθείς!!!.. Λοιπόν μου λέει… μέχρι τις δύο το βραδύ (ήταν 8 το απόγευμα) θα κανείς ότι θέλω εγώ, εκτός και αν κωλώνεις???

«Όχι κοπέλα μου κανένα πρόβλημα, της λέω ” χωρίς να ξέρω τι έχει βάλει στο μυαλό της, αλλά ήμουν και τρομερά περίεργος… λέγοντας βέβαια… τώρα φοβήθηκα…!!! προσπαθούσα να την εκνευρίσω, όσο ποιό πολύ μπορούσα… και άρχισα να φουντώνω!!!! Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι θα καταλήγαμε στο κρεβάτι κι ότι όλα ήταν ένα προκαταρκτικό παιχνίδι, παρόλο που είχαμε μόνο φιλική σχέση. Πήγε στο δωμάτιό της και μου είπε να την περιμένω λίγα λεπτά και πως μόλις γυρίσει θα “πεθάνω”!!!

Περίμενα για 10 λεπτά τρομερής αγωνιάς, και με το που βγήκε τα έχασα… αγνώριστη… μίνι φούστα, μπότες μακριές, ένα σχεδόν κολλητό μπλουζάκι(στην εταιρεία ήταν πάντα σεμνή) και πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ της εικόνας με ρώτησε… «είσαι ακόμα εδώ ???. Εγώ νόμιζα πως θα το έβαζες στα ποδιά!!!», μου τόνισε να μην ξεχάσω, ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Αφεντικο... απο κατω"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

9min
269 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τρίο στο γυμναστήριο του γκόμενού μου

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?