Με την καυτή ξαδέλφη

Με την καυτή ξαδέλφη

Με λένε Κώστα και είμαι 23 χρόνων. Είμαι 1, 86 κι όχι και πολύ εμφανίσιμος. Ούτε γυμνασμένους κοιλιακούς έχω, ούτε γενικά είμαι ο τύπος που τον προσέχουν οι γυναίκες. Κάθε χρόνο πηγαίνω στο χωριό μου κάπου στην Ήπειρο για 15Αύγουστο. Από μικρός θυμάμαι που έκανα παρέα με την ξαδέλφη μου την Όλγα, 4 χρόνια μικρότερή μου και τη θυμάμαι όχι και τόσο όμορφη. Ήταν πολύ αδύνατη και καθόλου εμφανίσιμη. Ο χρόνος, όμως, την άλλαξε. Είχα χρόνια να τη δω στο χωριό, όμως, φέτος ήρθε κι εκείνη. Οι οικογένειές μας κάνουν πολύ παρέα στο χωριό και την παραμονή του 15Αύγουστου αποφασίστηκε να φάμε μαζί εκεί που γινόταν το πανηγύρι. Εγώ μέχρι τότε δεν είχα δει την Όλγα καθόλου και τη θυμόμουν όπως τη θυμόμουν.

Ξαφνικά, να σου η Όλγα με τους δικούς της. Ένα μωρό! Ψηλή 1. 80, μακριά καστανά μαλλιά, καλογυμνασμένα μακριά πόδια, πλούσιο στήθος και γενικά ένα κορμί θανατηφόρο, αμυγδαλωτά μάτια με λάγνο βλέμμα και παχιά αισθησιακά χείλη γεμάτα υποσχέσεις. Ήταν αναμφισβήτητα η πιο ωραία γυναίκα στο χωριό εκείνη τη βραδιά. Μόλις την είδα έπαθα πλάκα. Αμέσως ένιωσα κάτι να φουσκώνει κάτω από το παντελόνι μου και άγριες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Σκεφτόμουν ότι αυτή τη γυναίκα (μπορεί να ήταν 19 αλλά φαινόταν γυναικάρα) έπρεπε να την κάνω δική μου κι απόψε κιόλας. Κι έβαλα το σχέδιο σε εφαρμογή.

Αφού καθίσαμε και φάγαμε με τις οικογένειές μας, μας προέτρεψαν οι δικοί μας να πάμε να διασκεδάσουμε σαν νέοι που ήμασταν σε κάποιο κλαμπ. Υπήρχε ένα όχι πολύ μακριά από το χωριό, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Δεχθήκαμε κι οι δυο. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Παίρνω τη BMW του πατέρα μου και ξεκινήσαμε. Ξέχασα να σας πω τι φορούσε η Όλγα εκείνο το βράδυ. Για μένα ό, τι πιο σέξι μπορούσε να φορέσει μια τέτοια γυναίκα. Ένα κοντό άσπρο φόρεμα, μέχρι τη μέση από τα μπούτια της, χωρίς σουτιέν και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες. Επίσης, διαγραφόταν το λευκό της στρινγκάκι μέσα από το φόρεμα κι αυτό ήταν που με άναβε ακόμη περισσότερο.

Καθώς κάθισε στο αυτοκίνητο ή μάλλον ξάπλωσε στη θέση του συνοδηγο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με την καυτή ξαδέλφη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
358 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ΣΑΝ ΨΕΦΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?