με την θεια μου...

με την θεια μου...

Το όνομά μου είναι Κώστας 23 χρονών και μπορώ να πω, ότι η εμφάνισή μου δεν είναι και τόσο ιδανική, ώστε να τραβάει αμέσως μια γυναίκα. Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι μεν ψηλός 1, 86 μ. αλλά μέχρι εκεί. Για το ύψος μου, τα 97 κιλά είναι αρκετά πολλά κι από μυϊκές διαστάσεις, όχι και τόσα πολλά. Δε γυμνάζομαι ποτέ, παρά μόνο όταν παίζω ποδόσφαιρο. Τέλος πάντων, καταλάβατε τι εννοώ. Η μητέρα μου, που με γέννησε πολύ μικρή, έχει μια αδελφή η οποία είναι 4 μικρότερή της. Η «θεία» μου, που ποτέ δεν την είπα θεία, με περνάει μόλις 13 χρόνια, δηλαδή τώρα είναι 36 χρονών. Περιττό να σας πω, ότι από εμφάνιση σκίζει. 1, 75 ύψος, ξανθά μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση, κορμί θανατηφόρο, στητό και σφιχτό κι αρκετά μεγάλο στήθος, μα το καλύτερο απ’ όλα είναι το τέλειο κωλαράκι της, τουρλωτό-τουρλωτό και ολοστρόγγυλο.

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι πρόστυχο και πονηρό για τη θεία μου, μιας κι όταν ήμουν μικρός, ουσιαστικά αυτή ήταν που με μεγάλωσε, όταν η μητέρα μου δούλευε. Αλλά τότε ήμουν μικρός χωρίς πολλές εξάψεις. Όμως τώρα… Η θεία μου η Χαρά, έτσι τη λένε, είχε έρθει στην Αθήνα για κάτι εξετάσεις και πριν γυρίσει πίσω εκεί που μένει, στη Ναύπακτο, ήθελε να δει λίγο την αδελφή της. Έτσι, με πήρε τηλέφωνο και πήγα να τη φέρω στο σπίτι. Μου είπε από πού να την πάρω και πήγα. Μόλις την αντίκρισα, έπαθα πλάκα. Φορούσε ένα αεράτο πράσινο φόρεμα, μέχρι τη μέση από τα γυμνασμένα της μπούτια, με ένα βαθύ ντεκολτέ, που ανεδείκνυε το ήδη τέλειο στήθος της, που ήταν στητό και στη θέση του, χωρίς να φοράει σουτιέν. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, έσκυψε να με φιλήσει ,που είχε πολύ καιρό να με δει και τότε αντίκρισα από πολύ κοντά το στήθος της, που φάνηκε μόλις έσκυψε. Δε φαντάζομαι να το έκανε επίτηδες, γιατί δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Τέλος πάντων, πήγαμε σπίτι, φάγαμε κι ήρθε η ώρα να φύγει. Τη ρωτήσαμε πως θα έφευγε και μας είπε με ΚΤΕΛ. Τότε η μητέρα μου πρότεινε, να την πάω εγώ με το αυτοκίνητο, μιας και μου αρέσει να οδηγώ, αλλά να πάει κι αυτή ξεκούραστα και άνετα. Το αποφ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "με την θεια μου..."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

14min
431 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η εκδίκηση

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?