Μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν πίστευα ποτέ ότι υπήρχε πιθανότητα να μου συμβεί κάποια ιστορία όμοια με αυτές που διαβάζουμε και δεν τις πιστεύουμε φυσικά με τίποτα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η μητέρα μου έχει πεθάνει εδώ και 14 χρόνια, όταν εγώ ήμουν 7 ετών, γι' αυτό και την θυμάμαι ελάχιστα. Ο πατέρας μου (50 ετών), λίγα χρόνια μετά παντεύτηκε μία γυναίκα η οποία έχει και μία κόρη από τον πρώτο της γάμο.

Αν και έχουν ήδη περάσει δέκα χρόνια από τότε που παντρεύτηκαν, ομολογώ ότι η μητριά μου ποτέ δεν μου άφησε το περιθώριο να τη δω σαν μητέρα, αφού πάντα έβρισκε τον τρόπο να μου δείχνει την αντιπάθειά της. Για να πω την αλήθεια βέβαια, κι εγώ δεν ήθελα ούτε να την βλέπω.

Αντιθέτως, η εταιροθαλής αδελφή μου πάντα μου έδειχνε ότι με βλέπει σαν πραγματικό αδελφό της. Μου έδειχνε πάντοτε ότι με αγαπούσε πραγματικά. Βλέπετε είναι στην ηλικία μου (21 ετών) και έχουμε, ουσιαστικά, μεγαλώσει μαζί.

Η αδελφή μου είναι λεπτοκαμωμένη (1.62, 54 κιλά), μελλαχρινή και αντικειμενικά πολύ όμορφη. Η μητριά μου έιναι 43 ετών, καστανή, με πολύ ωραίο σώμα. Το βασικό της χαρακτηριστικό βέβαια είναι ότι περιποιείται πάρα μα πάρα πολύ.

Έτσι και εκείνο το βροχερό απόγευμα του Φεβρουαρίου. Ο πατέρας μου έλλειπε, κλασσικά, σε επαγγελματικό ταξίδι. Έτσι, η μητριά μου βρισκόταν για άλλη μία φορά σε ένα μέρος πολύ συμπαθή και γνώριμο σε αυτή: το κομμωτήριο! Εγώ με την εταιροθαλή αδελφή μου χαζεύαμε μία ταινία στην τηλεόραση.

Φορούσε ένα κολλητό, κοντομάνικο, λευκό μπλουζάκι, που τόνιζε απίστευτα τα πλούσια στήθη της (αφού δεν φορούσε σουτιέν), και μία φανελένια πιτζάμα που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία, αφού το μικροσκοπικό της στρινγκ φαινόταν πεντακάθαρα!

Εγώ, είχα αρκετή ώρα που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην ταινία, αφού το θέαμα της αδελφής μου ήταν απείρως καλύτερο... Παρά την προσπάθεια που έκανα να μην καταλάβει τίποτα, ήταν αδύνατο να κρύψω τις καύλες που είχα εκείνη την ώρα, αφού το τζιν μου είχε φουσκώσει για τα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μια ευτυχισμένη οικογένεια!"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
284 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Καυτό απόγευμα σαββάτου

695  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?