Η μουνάρα διευθύντρια

Η μουνάρα διευθύντρια

Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Είχα πολύ καιρό που μου είχε κάνει click μια Διευθύντρια στη δουλειά. Ήταν πολύ όμορφη κοπέλα και πάντα πολύ φιλική με όλους. Παρότι ήταν μουνάρα, δεν είχε καθόλου υπεροπτικό ύφος όπως συνήθως οι όμορφες γυναίκες καθώς και αυτές που κατέχουν κάποια εξουσία.

Ήταν παντρεμένη αλλά εξέπεμπε μια σεξουαλικότητα που μου άρεσε ιδιαίτερα. Παρακολουθούσα πολλές φορές όταν περπατούσε τον καλοσχηματισμένο κώλο της. Με κάβλωνε όταν διέκρινα το στριγκάκι της να διαγράφεται μέσα από τη φούστα ή το παντελόνι της. «Μουνάρα. Ο τυχερός τον άντρα της» σκεφτόμουν. «Θα ευχαριστιέται να την γαμάει». Δύο περιστατικά συνέβησαν λοιπόν με την Ρ. Όσο καιρό ήμασταν συνάδελφοι.

Μια μέρα της έφερα κάτι φυλλάδια που ήταν να μοιράσει στους εργαζομένους της εταιρίας. Κατευθύνθηκα προς το γραφείο της. Η πόρτα ήταν ανοικτή. Η Ρ. καθόταν στο γραφείο της και έγραφε στον υπολογιστή της. «Έφερα τα φυλλάδια» της είπα. «Α ωραία» απάντησε με τον γνωστό γλυκό της τρόπο. «Άστα κάτω» Κοίταξα να βρώ μια ελεύθερη μεριά κοντά στον τοίχο. Την ώρα που έσκυβα και τα άφηνα κάτω, παρατήρησα ότι μπροστά από το γραφείο της μεταξύ του μπροστινού καλύματος και γραφείου υπήρχε ένα κενό το οποίο άφηνε να φαίνονται καθαρά τα πόδια της. Σαν να με χτύπησε κεραυνός στο κεφάλι. Κοίταξα καλύτερα. Τα πόδια της ήταν ελαφρώς ανοικτά και η φούστα της σηκωμένη ψηλά. Έτσι όπως ήμουν σκυμμένος, αυτή μάλλον δεν είχε σκεφτεί ότι μέσα από το μικρό αυτό άνοιγμα θα μπορούσε κάποιος να κοιτάζει τα πόδια της αλλά παράλληλα ήταν και αρκετά απασχολημένη στον υπολογιστή της για να αντιληφθεί ότι βλέπω. Μετακινήθηκα με τρόπο ώστε να μπορώ να κοιτάζω καλύτερα κάτω από το φουστάνι της.

Μπορούσα να διακρίνω το μαύρο κυλοτάκι και τα μαυρισμένα πόδια της που έκαναν ωραία αντίθεση με το φουστάνι της. Άρχισα να καβλώνω με το θέαμα. «Μουνάρα» σκέφτηκα. Κοιτούσα το κυλοτάκι της. Ήταν ημιδιάφανο, με δαντελίτσες. Προσπαθούσα να διακρίνω το μουνί της. Διέκρινα λίγες τριχούλες. Φοβερό θέαμα! Προσπάθησα να κάνω όσο πιο αργά μπ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η μουνάρα διευθύντρια"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
424 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ได้เสียกับเพื่อนแฟน

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?