Το πρωτο μου

Το πρωτο μου

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για μένα ,όπως και όλων των υπολοίπων ,με το που τελείωσε το σχολείο. Έφυγα λοιπόν κατευθείαν για το εξοχικό στην Χαλκιδική μαζί με την μητέρα μου και την αδερφή μου.

Εκεί ήμουνα σίγουρος ότι θα δω μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι την αγαπημένη μου ξαδέλφη Μαρία. Είναι 2 χρονιά μεγαλύτερη μου αλλά από τότε έδειχνε ότι ξέρει τι θέλει από τη ζωή της.

Έτσι και έγινε, και το επόμενο σαββατοκύριακο εμφανίστηκε μπροστά μου και δύσκολα την αναγνώρισα. Βλέπετε ακόμα τότε διαμόρφωναν το σώμα μας .Εγω 16 ,αυτή 18.

Είχα καταλάβει ότι είχε αλλάξει στον ένα χρόνο που Είχα να την δω .από τον τρόπο που κινούνταν ,από τον αέρα που είχε όταν μιλούσε και όταν χειρονομούσε, από όλα.

Το απόγευμα της τρίτης μέρας που ήμασταν μαζί, πήγαμε μετά τη θάλασσα στο σπίτι της που ήτανε το ποιο κοντινό στην παραλία για φαγητό και λίγη ξεκούραση για να είμαστε έτοιμοι για την βόλτα την βραδινή.

Εκεί διαπιστώσαμε ότι όλοι είχανε φύγει για μια άλλη μακρινή παραλία ,και μας είχανε αφήσει σημείωμα για το τι φαγητό έχει και ότι θα γυρίσουν αργά αλλά και να μην αργήσουμε το βράδυ να γυρίσουμε.

Εγώ έκανα ένα γρήγορο ντους έξω με το λάστιχο και η Μαρία μέσα στο μπάνιο με τα αφρόλουτρα της . Φάγαμε και καθίσαμε να δούμε λίγο τηλεόραση. Η Μαρία ήρθε και κάθισε ανάμεσα από τα πόδια μου κάτι που δεν έκανε συχνά και αυτό ήτανε κάτι που εκείνη την στιγμή με συγκλόνισε.

Ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνετε και να θεριεύει.

Ήτανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Μαρία

« Τι έγινε μικρε? Έχουμε καύλες?»

Πρώτη φορά μου μιλούσε έτσι και …….κόλλησα.

Δεν ήξερα τι να πω.

Έκανα μια κίνηση να καλύψω τον τεντωμένο μου πούτσο αλλά πριν προλάβω, είχε βάλει το χέρι της πάνω από το σλιπάκι και τον χάιδευε. Μου χαμογέλασε...

«Για να δούμε λοιπόν τι κουβαλάς εκεί κάτω ξάδερφε» είπε ,και τραβάει να μου βγάλει το σλιπάκι.

Τώρα πια δεν μπορούσα να κάνω τίποτα .Το παλαμάρι μου τεντώθηκε σαν σημαία μα τα δάχτυλα της πάνω του. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ,μια γυναίκα μου έπιανε τον... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το πρωτο μου "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
281 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ฟันเด็ก

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?