Η γρια....κοτα εχει ......το ζουμι....

Η γρια....κοτα εχει ......το ζουμι....

Γεια σας!

ειμαι ο κωστας,τωρα 24χρ. Και εγώ, όπωs άλλωστε και όλοι οι κανονικοί άνθρωποι, έχω μερικά βίτσια! Προτιμώ TιS μεγαλύτερεs και κυρίωs Tιs σαραντάρεs μανούλεs. Γουστάρω πολλέs αλλά δεν μου δίνεται η θεία ευκαιρία να κάνω κάτι με κάποια τέτοια, εκτόs από την παρακάτω κυρία.

Ολα ξεκίνησαν όταν ήρθα πριν από κάποια χρόνια πηγα να σπουδάσω στην Αθήνα.ημουν 19χρ. Το σπίτι μου είναι σε μια πολυκατοικία , όπου μένουν και άλλεs οικογένειεs. Από την πρώτη μέρα στάμπαρα την κυρία Δήμητρα. Σαράντα πέντε χρόνων, με ύΨοs περίπου 1,75 και κορυφαίο σώμα (μέση «δαχτυλίδι», βυΖάρεs,

κωλάρα και μελαχρινό θεϊκό μακρύ μαλλί), σου προκαλούσε συγκοπή. Ηταν ο ορισμόs Tns καυλιάραs μανούλαs! Η κυρία Δήμητρα είχε σύΖυγο τον κύριο Τ. και δύο κόρεs (μικρέs αλλά πυραυλάκια).

Οσο περνούσε ο καιρόs τη στάμπαρα όλο και περισσότερο. Εκανε γυμναστήριο δυο-τρειs φορέs τη βδομάδα και υπήρχε και βρώμα στην πολυκατοικία ότι είναι και λίγο πουτάνα. Αυτό, βασικά, εμένα μου άρεσε επειδή είχα ελπίδεs κάποτε να την πάρω!

Η ευκαιρία μού δόθηκε όταν μια μέρα μού χτύπησε την πόρτα και μου Ζήτησε να κάνω «ιδιαίτερα» στην κόρη Tις, που πήγαινε Γυμνάσιο. Εγώ, βεβαίωs, αποδέχτηκα την πρόταση και δύο φορέs τη βδομάδα πήγαινα πάνω. Ωσπου μια μέρα, αφού τελείωσα το μάθημα, μου πρότεινε να με κεράσει καφεδάκι. Εγώ άλλο που δεν ήθελα! Με ρώτησε πώs τον πίνω και απάντησα: «Φραπέ μέτριο χωρίs». Αυτή γέλασε και ύστερα από λίγο ήρθε με τα καφεδάκια. Πάνω στην ώρα που και η κόρη Tns έφευγε (τι τύχη!).

Ακολούθησε ο εξήs διάλογοs: «Πώs είναι n φοιτnτικn σου Ζωn;». «Μια χαρd! Περνώ αφανταστα καλα!». «Ετσι πρέπει! Είσαι νέοs! Αλnθεια, n Μαρία πως τα παει με τα μαθnματα;». «Kαλα, θέλει ακόμn όμωs διαβασμα». «Tnv έχω αφnσει πανω σου. Σε εμπιστεύομαι. Φαίνεσαι σοβαρόs». Εγώ, εν τω μεταξύ, ήθελα αφάνταστα να Tns Ζητήσω να τις κάνω κι αυτήs «ιδιαίτερα» αλλά κολωνα. «Εχω ένα πρόβλnμα στον υπολογιστn μου. Μπορείs λίγο να με βοnθnσειs;», μου λέει. Εγνεψα θετικά, σηκώνομαι και πάω μπροστά στον κομπιούτερ. ΣυνεχίΖει: ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γρια....κοτα εχει ......το ζουμι...."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
338 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο 19χρονος παρθένος και η καυλιάρα 35αρα

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?