Απροσδόκητη συνάντηση

Απροσδόκητη συνάντηση

Είμαι 24 χρονών και δουλεύω σε μια εταιρία. Ήταν ένα συνηθισμένο χειμωνιάτικο απόγευμα. Μόλις είχα γυρίσει σπίτι από μια κουραστική μέρα σπίτι μου και μπήκα κατευθείαν για ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Μόλις βγήκα πήρα στο τηλέφωνο το αγόρι μου να κανονίσουμε για ποτό αργότερα το βραδάκι αλλά μου είπε πως είχε να κάνει κάποιες δουλείες στη δουλειά του πατέρα του. Έβαλα το ακουστικό στη θέση του λίγο απογοητευμένη γιατί είχα όρεξη για βόλτα. Δεν μου άρεσε η ιδέα να περάσω το βράδυ μόνη με τους γονείς μου βλέποντας τηλεόραση και απ’ την άλλη οι κολλητές μου είχαν κανονίσει τις δουλείες τους.

Τελικά φόρεσα τις πυτζάμες μου και ξάπλωσα στον καναπέ είχε πάει 8 και είχε ήδη σκοτεινιάσει. Χτύπησε το κινητό μου. Ήταν μια φίλη από το φροντιστήριο που πήγαινα. Με πήρε για να μου πει ότι είχε τα γενέθλια της και είχε κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια. Δεν ήξερα τι να κάνω, αν ήθελα να πάω ή όχι, φοβόμουν μη θυμώσει και το αγόρι μου. Τελικά όμως σκέφτηκα πως δεν είναι και τόσο κακό να πάω να πω ένα γεια και να πιω και ένα ποτό αφού θα τον ενημέρωνα πρώτα. Έτσι τον πήρα και αφού στην αρχή έκανε κάτι ζήλιες μου είπε να είμαι φρόνιμο κορίτσι και να γυρίσω νωρίς στο σπίτι. Τον διαβεβαίωσα για αυτό και τον καληνύχτισα.

Σηκώθηκα για να ετοιμαστώ και στάθηκα μπροστά στη ντουλάπα μου. Έβαλα το αγαπημένο μου μαύρο κολλητό φόρεμα με τις μεταξωτές κάλτσες και φόρεσα και τις λουστρίν κόκκινες γόβες που αγόρασα τελευταία. Στον καθρέφτη έδειχνα αισθησιακή, είχα πολύ καιρό να ντυθώ κάπως έτσι και να κυκλοφορήσω μόνη μου βράδυ. Φόρεσα το παλτό μου, στους γονείς μου είπα ότι θα έβγαινα με κάτι φίλες και βγήκα από το σπίτι γεμάτη ενθουσιασμό. Μου είχε λείψει λίγη διασκέδαση.

Το ταξί με άφησε ακριβώς έξω από το μαγαζί και διαπίστωσα ότι είχα αργήσει και λίγο γιατί είχε πάει περίπου 12 η ώρα. Μπήκα αποφασιστικά και είπα το όνομα της φίλης μου και κάποιος του μαγαζιού μου είπε πως θα με οδηγούσε στο τραπέζι της. Ένιωθα βλέμματα δεξιά και αριστερά γύρω μου όσο κατευθυνόμουν προς τα εκεί και αυτό... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Απροσδόκητη συνάντηση"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
216 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป เรื่องเก่าๆ

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?