H μαμα

H μαμα

Γεια σας με λενε Δημητρη και ειμαι 19. Εχω μια μαμα 40 χρονων κ πολυ ωραια γυναικα με μεγαλο στηθος και ωραιο κωλαρακι.

Για να μη τα πολυλογουμε απο οταν αρχισα να νιωθω αντρας ηταν η φαντασιωση μου.

Η ιστορια μου αρχιζει πριν 2 χρονια.Ηταν μεσημερι κ εγω ειχα κανει κοπανα απο το σχολειο και γυρισα σπιτι νωριτερα στο σπιτι ηταν μονο η μαμα μου η οποια εκανε μπανιο. Εγω μπηκα μεσα χωρις να μιλησω και η μανα μου δεν με ειχε καταλαβει. Αφηνω τη τσαντα λοιπον και παω προς την τουαλετα. Εκει καταλαβα οτι ηταν μεσα η μανα μου και εκανε μπανιο. Αμεσως μου περασε απο το μυαλο να τη παρω ματι κι αυτο εκανα. Σκυβω λοιπον στη κλειδαροτρυπα και αρχιζω να παιρνω ματι. Το θεαμα ηταν το κατι αλλο!!! Απιστευτο για πρωτη φορα στη ζωη μου ειχα καυλωσει τοσο πολυ. Το μουνακι της ηταν ξυρισμενο και ολο το χαιδευε. Μετα απο λιγο τελειωσε το μπανιο κ κοιταζοταν στο καθρεφτη τηςτουαλετας. Μια στιγμη ομως ξαφνικα χωρις να το καταλαβω ανοιγει την πορτα και βλεπει αυτο το θεαμα εμενα να τη κρυφοκοιταζω.

Μολις με ειδε μου λεει "τι κανεις εσυ εδω? και γιατι κρυφοκοιταζεις?" Εγω σαστισμενος απο το θεαμα δεν ηξερα τι να πω. Ειχα κοκκινησει ολος απο τη ντροπη μου.Η μανα μου δεν ειπε τιποτα αλλο φορεσε μια πετσετα και πηγε στο δωματιο της. Αυτη τη στιγμη που αλλαζε σκεφτομουν τι ειχα κανει και τις συνεπειες που θα ειχε.

Ξαφνικα βγαινει η μανα μου απο το δωματιο της και μου ειπε αν θελω να μιλησουμε. Εγω της ειπα πως εχω να της πω πολλα.

Με πηρε απο το χερι και πηγαμε στο δωματιο μου για καποια στιγμη τα ειχα χασει δεν ηξερα τι ελεγα.

Το μονο που καταλαβα οτι της ειχα πει ειναι οτι την γουσταρα απο καιρο και οτι παντα ηθελα να κανω κατι μαζι της. Αυτη προς εκπληξη μου μου εξηγησε πως δεν ειχε προβλημα να κανει κατι που θα με ευχαριστουσε.

Τα πραγματα ηρθαν μονα τους και αρχιζει να με φυλαει στο στομα ανταπεδωσα κ εγω. Αρχιζει να γδυνετε απο μεσα δεν φοραγε σουτιεν και αρχιζω να τις πιανω τα βυζια. Ειχε καβλωσει παρα πολυ και αρχιζει να τα βγαζει ολα απο μεσα ειχε προλαβει να φορεσει ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "H μαμα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
660 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Δώρο γενεθλίων 2

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?