Μέσα στο ασανσέρ

Μέσα στο ασανσέρ

Θα σας αναφέρω και εγώ μία δική μου εμπειρία που πιστεύω πως θα σας ξετρελάνει και όχι μόνο;-)

Ζω σε μια πολυκατοικία στην Αθήνα εδώ και 4 χρόνια. Η ηλικία μου είναι 28. Εγώ μένω στον 5ο όροφο και μία κυρία χωρισμένη με ένα παιδί μένει στον 4ο. Την κυρία αυτή λοιπόν την λένε Μαρία (Χρησιμοποιώ άλλο όνομα, για ευνόητους λόγους) και είναι 50 χρονών. Είναι απίστευτη, ξέρει να προσέχει τον εαυτό της. Είναι γύρω στο 1.70, με μερικά περιττά κιλά αλλά εκεί που πρέπει..στην κοιλιά και στην περιφέρεια, με μεγάλο στήθος και υπέροχο τουρλωτό κώλο που πολλές φορές τον διακρίνεις μέσα από τα φορέματα που φοράει και τον έχει ακάλυπτο με μικροσκοπικά strings. Τα βυζιά της είναι επίσης υπέροχα καθώς έχει μεγάλες ρόγες και πάντα ξέρουν πως να ξεχωρίζουν;-)

Κοιταζόμασταν πολλές φορές και χαμογελούσαμε ο ένας στον άλλο ανταλλάσοντας καλημέρες. Επίσης πολλές φορές (τα Σαββατοκύριακα το παιδί της το στέλνει στους γονείς της) την είχα ακούσει να αναστενάζει είτε επειδή την γαμούσανε, είτε επειδή αυνανιζότανε. Ένα Σάββατο λοιπόν πριν 1 μήνα, μπήκαμε μαζί στο Ασανσέρ.

-Έχει πολύ ζέστη βρε παιδί μου σήμερα. Τί πράγμα και αυτό (και ανασήκωσε τις τιράντες από το φόρεμα της, βλέποντας εγώ τις βυζάρες της να πηγαίνουν πέρα δώθε με την κάθε παραμικρή της κίνηση)

-Ναι κυρία Μαρία, είναι άστα να πάνε σήμερα.

-Μμμμ..και με χτυπάνε και αυτά τα τακούνια

Και έσκυψε να τα ξελύσει αφού φτάναμε στον όροφο που θα κατέβαινε. Είχε σκύψει μπροστά στα μάτια μου, αφήνοντάς με να απολαμβάνω τα μακριά της πόδια και την υπέροχη κωλάρα της που ίσα ίσα άρχιζε να φαίνεται κάτω από το μίνι φόρεμά της. Φορούσε πάλι string η πουτάνα. Όσο φανταζόμουνα την υγρασία από τον ιδρώτα ανάμεσα στα πόδια της και στα μουνοχειλά της τρελενόμουνα. Πήρα την τρελή απόφαση (ακόμα και τώρα δεν πιστεύω πως την πήρα) και σταμάτηση το ασανσέρ και αμέσως έχωσα το κεφάλι μου κάτω από το φόρεμα μέσα στον κώλο της. Ή θα με χαστούκιζε ή θα με άφηνε να συνεχίσω. Για καλή μου τύχη αναστέναξε η πουτάνα και με τα χέρια της έπιασε τον... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μέσα στο ασανσέρ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
269 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με την χωρισμένη

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?