Η γυναικα μου

Η γυναικα μου

γειά σε όλους.

Μπήκα για να γράψω λίγα λόγια που αφορούν εμένα και τη γυναίκα μου. Όλα όσα γράφω είναι απολύτως αληθινά.

Εγώ είμαι 37 χρονών,1,82, μελαχρινός με αρκετά καλό σώμα, αν και έχω πάρει κάποια κιλά, με αρκετές επιτυχίες στις γυναίκες.

Η Σοφία είναι 32 χρονών, με εκπληκτικό σώμα, βυζάρες ΑΠΑΙΚΤΕΣ (νο 4 σουτιέν)με μεγάλες ρόγες, 168 ύψος, τέλεια πόδια με πανέμορφες γάμπες, κώλο που έχει γίνει φαντασία πολλών και πρόσωπο που μόνο το χαμόγελο της κερδίζει αμέσως όλη την προσοχή.

Η σεξουαλική μας ζωή είναι πολύ καλή, παρότι μετράμε 5 χρόνια γάμου. Εγώ, όπως είπα πιό πάνω, πριν το γάμο είχα εντονότατη ερωτική δραστηριότητα, αλλά από το στεφάνι και μετά αναγκάστικα να μαζευτώ και αυτό κυρίως γιατί η Σοφία (είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα), σε καποιο στραβοπάτημα που έκανα στις αρχές με ανακάλυψε και μου είπε: \"ή ότι κάνουμε το κάνουμε μαζί ή τελειώσαμε " και μια τέτοια γυναίκα δεν την ρισκάρεις για μαλακίες.

Στις φαντασιώσεις μας στο κρεββάτι, παίζαμε βάζοντας και άλλους, ίδίως άντρες, μια και μας κάβλωνε και τους δυο. Πολλές φορές μου έλεγε για τύπους που της την έπεφταν ή για συναδέλφους στη δουλειά που της κόλλαγαν.

Πέρυσι το καλοκαίρι, πήγαμε διακοπές στη Σαντορίνη, μετά τις πρώτες μέρες είχε μαυρίσει και είχε γίνει απίστευτα όμορφη. Συνήθως κάναμε μπάνιο στη Περίσσα. Εκεί γνωριστήκαμε με ένα παλικάρι, 25 χρονών, (τον Αλέξη) που δούλευε στο μπάρ και μας σέρβιρε στην παραλία και το απόγευμα πίναμε τα ποτά μας στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν πολύ φιλικός, μας κράταγε ξαπλώστρες κάθε μέρα, κέρναγε ποτά και όταν δεν είχε πολύ κόσμο, έπινε μαζί μας, συνήθως κάποιο χυμό. Από την αρχή σχεδόν, άρχισαν οι υπαινίγμοι και το κάναμε, με τη Σοφία να φαντασιώνεται τον Αλέξη. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που μου είπε ξεκάθαρα ότι θα γούσταρε πολύ να πάει μαζί του.

Εγώ μεταξύ αστείου και σοβαρού την παρότρυνα να κάνει μια αρχή αλλά αυτή κόλλαγε.

Ένα βράδυ πηδιόμασταν στο δωμάτιο και της είπα:

* "πάρτον τηλέφωνο "

* "και τι να του πω " μου απάντησε.

... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γυναικα μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
253 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εμπειρία με την κοπελιά του

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?