Τον πληρωσε σε ειδος....

Τον πληρωσε σε ειδος....

Γεια σε όλους το όνομα μου είναι Νταίζυ, 26 ετών και ελεύθερη. Πρίν 3 χρόνια μετακόμισα σε δικό μου σπίτι όπως έχουν κάνει όλα τα αδέλφια μου, για να έχω την ελευθερία μου αλλά και για να μας ξεφορτωθούν οι γονείς μας.

Από το σπίτι των γονιών μου είχα πάρει μία παλιά ηλεκτρική κουζίνα μιας και αυτοί είχαν πάρει καινούργια. Η κουζίνα είχε από παλιά πρόβλημα αλλά την Μεγάλη Τετάρτη σταμάτησε να δουλεύει εντελώς.

Αν και δεν θα έφτιαχνα τίποτα, Μεγάλη Πέμπτη 8 η ώρα το πρωί πέρασα από έναν ηλεκτρολόγο και του ζήτησα να περάσει να την κοιτάξει. Από ότι κατάλαβα η εμφάνιση μου τον έκαναν να έρθει σε 10 λεπτά.

Στο πιτς φυτίλι η κουζίνα δούλευε και πάλι. Τον ρώτησα τι του χρωστάω για τον κόπο του και μου είπε 40 ευρώ. Δεν κρατάω πολλά λεφτά στο σπίτι αλλά ήμουν σίγουρη ότι είχα περισσότερα από αρκετά χρήματα για να τον πληρώσω αλλά όλα φαίνονταν να είχαν ξοδευτεί. Έψαξα να βρω την τσάντα μου που είχα κάμποσα χρήματα αλλά δεν μπορούσαν να θυμηθώ που την έβαλα και ας έφαγα τον κόσμο.

Τελικά ντροπιασμένη πήγα να του εξηγήσω. Ο ηλεκτρολόγος με άκουγε χωρίς να λέει τίποτα και όσο του μιλούσα σκεπτόμουν ότι αυτά θα τα είχε ξανακούσει και από άλλους.

Όταν τελείωσα με την εξήγηση για μια στιγμή κοιταζόμασταν σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και τότε μου είπε με φωνή που μου φάνηκε πολύ βραχνή. Κοίτα Νταίζη (είχαμε ανταλλάξει ονόματα και μιλάγαμε στο ενικό) όταν σε είδα στο μαγαζί το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι είσαι πολύ ωραία γυναίκα και για αυτό τσακίστηκα να έρθω, κυρίως για να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα και όχι τόσο για τα λεφτά.

Όση ώρα δούλευα το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν τον τουρλωμένο κώλο σου και τα σφιχτά σου βυζιά και σκεφτόμουν πόσο ήθελα να σε γαμήσω. Μίας και εγώ έκανα την δουλεία μου και πρέπει να πληρωθώ αφού δεν έχεις λεφτά μπορούμε να γαμηθούμε να περάσουμε καλά και να μην μου χρωστάς τίποτα. Έτσι και αλλιώς δεν θα το μάθει κανένας. Όσο μου τα έλεγε αυτά έλυσε το παντελόνι του και έβγαλε έξω την αξιοπρόσεχτη πούτσα του. Ο ηλεκτρολόγος ήταν ε... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τον πληρωσε σε ειδος...."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
324 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η γυναικα μου

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?