Τα παιχνίδια της καμαριέρας part 1)

Τα παιχνίδια της καμαριέρας part 1)

Εδώ και χρόνια δουλεύω σαν καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο τα καλοκαίρια, παντρεμένη με παιδιά, δεν ασχολιόμουν με τίποτε άλλο εκτός οικογενείας. Τα τελευταία 3 χρόνια όμως, αυτό έχει αλλάξει αφού έχω βρει τρόπο να διασκεδάζω στη δουλειά και να περνάω καλά τα καλοκαίρια μου.

Πριν 3 χρόνια λοιπόν, δούλευα στο ξενοδοχείο, όπως κάθε καλοκαίρι. Εκείνο τον καιρό η πελατεία μας ήταν ένα μεγάλο γκρουπ άγγλων, διαφόρων ηλικιών, από παιδιά μέχρι συνταξιούχους. Δουλειά μου ήταν να ανεβαίνω και να φροντίζω τα δωμάτια τους όταν έλειπαν, και γενικά να έχω την ευθύνη της καθαριότητας του δευτέρου ορόφου. Ένα πρωινό λοιπόν ήμουνα σε ένα δωμάτιο, με σκοπό να το ετοιμάσω, τι να ετοιμάσω δηλαδή, σαν το σπίτι τους το φρόντιζαν οι άνθρωποι, όταν άκουσα περίεργους ήχους και βογκητά.

Έμεινα ακίνητη και κατάλαβα ότι οι ήχοι, προφανώς σεξ, ακούγονταν από το δίπλα δωμάτιο. Περίπτωση να ήταν τηλεόραση δεν υπήρχε, γιατί ήταν νωρίς για τέτοιου είδους ταινίες, όποτε μου κίνησε την περιέργεια να δω ποιος ήταν και τι έκανε. Κανονικά δεν θα ασχολιόμουνα με το θέμα αλλά επειδή το μπαλκόνι του διπλανού δωματίου ήταν κάθετα προς αυτού που ήμουν εγώ μου έδινε την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά. Και τα παντζούρια, και τα τζάμια και οι κουρτίνες ήταν τραβηγμένες και έτσι με λίγη προσοχή μπορούσα να έχω ανεμπόδιστη θέα προς το κρεβάτι, χωρίς να χρειάζεται να πολυεκτειθεμε για να με δουν.

Αυτό που είδα με σοκαρε αρχικά. Δυο κορίτσια να είναι ξαπλωμένα πάνω στο κρεβάτι και να χαϊδεύονται, στην ουσία η μια γαμούσε με τα δάχτυλα της την πιο μικρή από τις δυο. Κοκκίνισα γιατί ποτέ δεν είχα δει τέτοιο θέαμα ζωντανό, άλλο να βλέπεις στην τηλεόραση, και το θέαμα με συγκλόνισε. Ξανακοίταξα και η μεγαλύτερη από τις δυο συνέχισε να παίρνει ακούραστα τη μικρή με τα δάχτυλα της. Η μικρή είχε ανοίξει τα πόδια, και με τα χέρια της κρατούσε, τα ξύλινα κάγκελα του κρεβατιού, και αναστέναζε από ηδονή για τις περιποιήσεις της φίλης της. Και οι δυο ήταν δεν ήταν 20, ολόγυμνες, με άσπρο δέρμα που λίγο μόνο είχε αρπάξει απ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τα παιχνίδια της καμαριέρας part 1)"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
411 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป 2 κολλητές αχόρταγες

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?