Η μύησή μου στα φετίχ

Η μύησή μου στα φετίχ

Με λένε Αλέξη και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία, που είχα πριν λίγο καιρό. Δουλεύω σε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και ένα απόγευμα μετά τη δουλειά πήγα σε μία πελάτισσα το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αφήσει για σέρβις. Χτύπησα την πόρτα της και με υποδέχτηκε με ένα αρκετά αποκαλυπτικό σύνολο. Έσπευσε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ντύθηκε πρόχειρα. Ταυτόχρονα πρότεινε να μου προσφέρει έναν καφέ για τον κόπο μου. Προς στιγμή δίστασα, αλλά εκείνη επέμεινε. «Τον έχω ήδη έτοιμο στην καφετέρια, είπε, θα πιούμε παρέα». Δε σας είπα ότι η Βίκυ είναι μία πολύ περιποιημένη 40άρα, αρκετά ψηλή, καστανόξανθη, με ωραίο σώμα και απίθανες καμπύλες. Με όλα αυτά βρεθήκαμε να πίνουμε τον καφέ μας και να συζητάμε για τη ζωή και τις δουλειές μας.

Όλη αυτή την ώρα καθόμουν απέναντί της και χάζευα πότε το ντεκολτέ της και πότε τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της. Τα μάτια της ακολουθούσαν το βλέμμα μου, δείχνοντας να την κολακεύει. Κάποια στιγμή μάλιστα ρώτησε απροκάλυπτα: Σου αρέσουν τα πόδια μου και τα χαζεύεις τόση ώρα; Είναι υπέροχα, της απάντησα χωρίς πολλή σκέψη. Χαμογέλασε και τα άνοιξε με νόημα. Θα δοκιμάσεις πρωτόγνωρα πράγματα μαζί μου, με προειδοποίησε. Να ξέρεις όμως ότι δε θα μετανιώσεις.

Χωρίς να χάσω χρόνο γδύθηκα και την πλησίασα, ενώ εκείνη έμεινε με το κυλοτάκι και τις ζαρτιέρες. Θέλω να μου τα περιποιηθείς κατάλληλα, είπε. Ξεκίνα να τα γλείφεις, από τα δάχτυλα…Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν κάτι τέτοιο, όμως η Βίκυ ήταν πολύ αισθησιακή γυναίκα και δεν ήθελα να της το αρνηθώ. Έκανα να της βγάλω το καλσόν, αλλά τραβήχτηκε λέγοντας αργότερα. Πήρα τα δάχτυλά της στο στόμα μου και άρχισα να τα πιπιλίζω, να τα γλείφω και να τα δαγκώνω απαλά. Αν κρίνω από τις αντιδράσεις της, μάλλον το έκανα καλά. Κάποια στιγμή ζήτησε να τα βάλω όλα στο στόμα. Γλείψτα καλά αγόρι μου, έλεγε, μη σταματάς. Ομολογώ ότι ήταν πολύ ερεθιστικό. Πότε τα άφηνε χαλαρά σ’εμένα και πότε τα πίεζε στο στόμα μου. Η αίσθηση του καλσό... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η μύησή μου στα φετίχ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
282 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป O μαυρος

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?