Έγινα πουθανα στα

Έγινα πουθανα στα "γεραματα"

Με λένε Ελίζα και παρακολουθώ το site σου πολλά χρόνια. Έχω ταξιδέψει ερωτικά πολλές φορές με τις ιστορίες των φίλων αλλά ποτέ δεν τόλμησα να γράψω την δική μου ιστορία. Είναι η ντροπή; Είναι η συστολή; Είναι ο φόβος να αντιμετωπίσω τις κρίσεις και τις επικρίσεις των φίλων αναγνωστών; Δεν ξέρω. Αποφάσισα όμως ότι αφού αυτή είναι η ζωή μου και την χαίρομε θα πρέπει να έχω και το θάρρος να την δημοσιοποιώ.

Είμαι 57 χρονών και παντρεμένη 30 χρόνια με τον ίδιο άντρα, τον Βύρωνα. Πότε δεν απάτησα τον άντρα μου και πιστεύω ότι δεν με απάτησε κι αυτός. Η ερωτική μας ζωή ήταν ενδιαφέρουσα και θερμή στην αρχή. Μετά με την γέννηση του γιού μας, την ανατροφή και την επιμέλεια του και κάποια οικογενειακά προβλήματα λίγο αποπροσανατολισθήκαμε. Μετά όμως την εισαγωγή του γιού μας σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και την υποχρεωτική του απουσία από το σπίτι η σεξουαλική μας ζωή ξανάγινε ενδιαφέρουσα και ποθητή. Μπορώ να πω και πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη από πριν. Τώρα υπήρχε η πείρα κι ένα σπίτι δικό μας. Η κουζίνα, το χωλ, το μπάνιο, το σαλόνι.

Πριν όμως συνεχίσω θα πρέπει να σας σκιαγραφήσω λίγο τους εαυτούς μας. Ο άντρας μου είναι 1.80 μ, εύρωστος αλλά όχι χοντρός. Εγώ είμαι 1.66 μ, συμπαθητική για να μη μπω όμορφη με κοντά μαλλιά και ωραίο σώμα. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι ότι δείχνω πολύ μικρότερη. Έχω σφριγηλό σώμα χωρίς ζάρες και κυτταρίτιδα, ποτέ δεν είχα. Έχω 5-7 κιλά πάνω από το κανονικό μου βάρος αλλά αυτό μου χαρίζει αντί να με αφαιρεί. Νομίζω ότι αυτό είναι κληρονομικό κι όχι αποτέλεσμα φροντίδας. Δεν έχω κάνει ποτέ μου spa, σάουνες, τζόκινγκ, γυμναστική και τέτοια. Κολύμπι κάνω για τρεις μήνες το καλοκαίρι, περπάτημα και τις δουλειές στο σπίτι. Ούτε η δουλειά μου δεν είναι κινητική. Εργάζομαι σπίτι σαν μεταφράστρια γαλλικών, απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας είμαι άλλωστε, αλλά παράλληλα είμαι και σημειολόγος-γραφολόγος. Έχω 2-3 γραφεία που συνεργάζομαι και δεν έχω κανένα βαρύ επαγγελματικό φόρτο.

Άμα είμαι ντυμένη καλά, όχι προκλητικά ή πρόστυχα, τραβάω τα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Έγινα πουθανα στα "γεραματα""

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


9min
259 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Roomservice σε ξενοδοχείο στην χαλκιδική

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?