Τα ούζα

Τα ούζα

Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρία εδώ και 2 χρόνια. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί οι πιο πολλές από τις συναδέλφους είναι γυναίκες. Μια από αυτές είναι η Βάνα 38 ετών παντρεμένη με τον πρώτο άντρα που έκανε σχέση. Η Βάνα έχει μια κωλάρα και κάτι βυζάρες που με καβλώνουν συνεχώς. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καυλιάρης. Είμαι 30 χρονών, ευπαρουσίαστος, γυμνασμένος με ύψος 1,95 μ. και ιδιαίτερα προικισμένος με 20 εκ. πουτσα.

Αν δεν είχα μια μυτόγκα μεγάλη και ποντιακή, και λίγο στραβό στόμα θα έλεγα πως είμαι τέλειος. Λένε πάντως πως οι μυταράδες είναι και γαμιάδες κι αυτό σ’ εμένα έχει 100% εφαρμογή. Είμαι ελεύθερος, αλλά πρόκειται να παντρευτώ την Μελίνα, μια ψηλή ξανθιά μουνάρα με τέλειες αναλογίες, μεγάλο στήθος, ξυρισμένο μουνί και πεταχτό κώλαρακι. Την πηδάω σκυλίσια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν με τραβάει η όποια γυναίκα αρκεί να μου κάνει κλικ, να με τραβήξει, κάποιο ιδιαίτερο προσόν της.

Κάθε χρόνο η εταιρία διοργανώνει 2 με 3 σεμινάρια για ενημέρωση του προσωπικού που στην ουσία είναι εκδρομές για ξέσκασμα, τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων και φορολογικές ελαφρύνσεις της εταιρίας.

Στις τελευταίες εκδρομές οι σχέσεις μου με την Βάνα κι ένα συνάδελφο μου, τον Αλέκο, έγιναν πολύ στενές. Πριν ένα χρόνο πήγαμε τριήμερο στην Χαλκίδα. Ο συνάδελφός μου είχε μαζί του και την κοπέλα του την Νίνα, μια μελαχρινή γκόμενα 27 χρονών με μεσαίου μεγέθους αλλά ιδιαίτερα στητά στήθη, λείο κωλαράκι και σαρκώδη χείλη. Η ματιά της έβγαζε φωτιές και το διαπίστωσα με το που συναντήθηκαν οι ματιές μας. Με σαΐτεψε στο κέντρο του ματιού για λίγα δευτερόλεπτα κι ύστερα έπεσε η ματιά της χαμηλά σα να μου έλεγε. ‘Θέλω αλλά δεν μπορώ, εκτός κι αν είσαι μάγκας και βρεις τον τρόπο’

Το πρώτο μεσημέρι πήγαμε για μπάνιο, σε μια παραλία πολυσύχναστη. Μια παρές 6-7 άτομα μαζί η Βάνα κι ο Αλέκος με την Νίνα. Όλα τα βλέμματα πέσανε πάνω στην Νινα. Οι ματιές μας συναντήθηκαν καυτές κι αυτό μ’ ερέθισε ιδιαίτερα. Η Βάνα ζήτησε από τον Αλέκο να την αλεί... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τα ούζα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
326 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η κ. Βασιλική και ο πιτσιρικάς

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?