Παρτούζα

Παρτούζα

Η ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας, είναι η αιτία που άρχισα να ψάχνομαι για καταστάσεις ανταλλαγής ζευγαριών η παρτουζών!!! Συνέβη πριν περίπου ένα χρόνο και πραγματικά έπαθα ένα μικρό σοκ,και άρχισα να βλέπω εντελώς διαφορετικά το θέμα sex.

Το βασικό πρόσωπο της φάσης είναι η θεία μου.Θεία εξ αγχιστείας δηλαδή και όχι εξ αίματος.

Είναι τώρα 37 ετών,πανύψηλη γυναίκα,ίσως πάνω από 1,80.Εγώ είμαι 1,91, και όταν φοράει τακούνια,εγώ χάνομαι δίπλα της.Έχει πλούσια μακριά μαύρα μαλλιά,πολύ πλούσιο στήθος και σώμα πολύ καλό για την ηλικία της και τις δυο γέννες που έχει!!Λόγω και του κοντινού της ηλικίας μας πάντα είχαμε πολύ καλές σχέσεις και καθημερινή επαφή, αφού μένουμε στην ίδια σχεδόν γειτονιά, μόλις 4 λεπτά ο ένας από τον άλλο.

Σε μια από τις επισκέψεις μου για τον καθημερινό σχεδόν καφέ μετά τη δουλειά, η θεία μου έκανε το "λάθος" να σκύψει για να πάρει κάτι από το ντουλάπι πριν καθίσει στο τραπέζι. Το τζιν της κατέβηκε αρκετά χαμηλά, με αποτέλεσμα ένα πραγματικά μικρό string να φανεί.Το δικό μου το φετίχ είναι τα προκλητικά εσώρουχα, και μόλις είδα το μαύρο κορδονάκι κόντεψα να φωνάξω!!!Μου μπήκε η περίεργη ιδέα να ψάξω στο συρτάρι με τα εσώρουχά της λοιπόν!!!

Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει.Ένα σαββατοκύριακο λοιπόν έμαθα ότι θα πηγαίνανε μια εκδρομή.Και εμείς και αυτοί έχουν κλειδιά από το σπίτι για κάθε ενδεχόμενο αφού και κοντά μένουμε και οι σχέσεις μας είναι πολύ στενές.

Αρπάζω λοιπόν τα κλειδιά και σχεδόν έτρεξα στο σπίτι της.Μπήκα με μεγάλη προσοχή μέσα στη κρεβατοκάμαρα για να αφήσω τα πάντα εκεί που τα βρήκα και άνοιξα το συρτάρι με τα εσώρουχα... Το θέαμα ήταν απλά παράδεισος!!! Δε βρήκα ούτε ένα βρακάκι που να μην είναι string, πολλά δαντελωτά και μεταξωτά, αλλά τα περισσότερα πρόστυχα. Βλέποντας λοιπόν τα εσώρουχα ένα ένα,έπιασα κάτι που σίγουρα δεν ήτα εσώρουχο.. Μια φωτογραφία με τη θεία να φοράει ένα από αυτά τα φορεματάκια των sex shop που απλά δεν κρύβουν τίποτα!! Δεδομένου ότι είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, άρχισα να αυνανίζομαι γιατί ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Παρτούζα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
583 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η καινούργια προισταμένη

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?