Η καυλιάρα Αιμιλία

Η καυλιάρα Αιμιλία

Ο Δημήτρης είναι φίλος μου. Ή μάλλον καλύτερα γνωστός μου. Κοπελιά του είναι η Αιμιλία την οποία και γνώρισα τυχαία σε μια καφετέρια που πίναμε καφέ με τον Δημήτρη.

Πέρναγε τυχαία και ο Δημήτρης της είπε να κάτσει.

Η Αιμιλία δεν το πολυσκέφτηκε και έκατσε. Έκατσε σε μια καρέκλα ανάμεσα σε μένα και τον Δημήτρη. Φορούσε ένα κοντό φορεματάκι μαύρες γόβες και ένα ζακετάκι από πάνω, το οποίο μόλις έκατσε έβγαλε και εμφανίστηκε ένα καυτό ντεκολτέ. Τα μάτια μου χωρίς να το θέλω έπεφταν πάνω της, κάτι που δεν έδειχνε να την ενοχλεί αλλά το απολάμβανε μάλλον.

Ο Δημήτρης δεν της έδινε και πολύ σημασία, μίλαγε με ένα άλλο παιδί από το δίπλα τραπέζι. Και έτσι η Αιμιλία μίλαγε μαζί μου κάνοντας κάποιες κινήσεις που έδειχναν ότι γουστάρει φάση. Σήκωνε δήθεν τυχαία το φορεματάκι της ελαφρώς, κάτι που με καύλωνε και φαινόταν έντονα. Η Αιμιλία το κατάλαβε αλλά δεν καρφώθηκε αμέσως. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, η οποία δεν άργησε.

Μετά από λίγο ο Δημήτρης πήγε τουαλέτα και ήταν η ώρα που η καυλιάρα η Αιμιλία εκδηλώθηκε. Χωρίς να κολλήσει καθόλου μου πιάνει το πόδι, έρχεται κοντά στο αφτί μου και μου λέει:

- «Δεν έχεις καυλώσει μόνο εσύ, έχω καταλάβει πόσο καυλωμένος είσαι. Κάνει μπαμ!»

Κόλλησα για λίγο αλλά χαμογέλασα και την κοίταγα στην πρόστυχη φατσούλα της με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις. Αυτή δεν έμεινε εκεί, το συνέχισε. Πήρε το κινητό μου έγραψε το νούμερο της και μου είπε:

- «Ξέρεις τι να κάνεις μόλις φύγουμε…»

Δεν περίμενα κάτι τέτοιο με τίποτα αλλά μου άρεσε. Μόνο που σκεφτόμουν τον Δημήτρη αλλά δεν άργησα να το ξεπεράσω. Εκείνη την ώρα ήρθε ο Δημήτρης και έκατσε δίπλα μου, από την άλλη μεριά όμως. Μιλάγαμε και με ρώταγε πως βλέπω την Αιμιλία. Το μόνο που του απάντησα ήταν πως είναι ωραία κοπέλα και το σταμάτησα εκεί.

Μετά από λίγο η Αιμιλία είπε πως θα φύγει. Ο Δημήτρης της είπε:

- «Κάτσε, θα σε πάω εγώ σε λίγο..»

Αλλά προσποιήθηκε πως δεν έχει όρεξη να μείνει άλλο και πως θα πάει μόνη. Χαιρέτισε και έφυγε. Μόνο και μόνο από το περπάτημα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η καυλιάρα Αιμιλία "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
219 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป นู๋เหงา

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?