Παιδική Φίλη γειτόνεισσα

Παιδική Φίλη γειτόνεισσα

Παιδική φίλη γειτόνισσα

Σε ηλικία 18 ετών είχα ένα σοβαρότατο αυτοκινητιστικό ατύχημα και είχα την τύχη να την γλυτώσω μόνο με ένα συντριπτικό κάταγμα που με υποχρέωσε να μείνω στο κρεβάτι δύο μήνες η δε μετακίνηση μου να είναι πολύ δύσκολη.

Πολλοί φίλοι πέρασαν να με δουν να κάνουν την πλάκα τους παρηγορώντας με αλλά το βάρος έπεσε στην θεία μου (πρέπει να σας πώ πως με μεγάλωσε η θεία μου ) που φυσικά δεν μπορούσε όμως να φύγει από τη δουλειά της.

Πολλές φορές τα πρωινά η τα απογεύματα ανάλογα με τη βάρδια στο εργοστάσιο που είχε η θεία μου πέρναγε να μου κάνει λίγο παρέα και να δεί αν χρειάζομαι κάτι η Μαρίνα η φίλη της ξαδέρφης μου και μαμά της αν δεν μπορούσε η Μαρίνα.

Η Μαρίνα ήταν 24 χρονών και ήδη παντρεμένη περίπου ένα χρόνο και εγκυμονούσα στο 4 η 5 μήνα με εμφανή ήδη την φουσκωμένη κοιλίτσα της αν και οι γραμμές της ουσιαστικά δεν είχαν αλλάξει καθόλου.

Η Μαρίνα ήταν η ομορφότερη της παρέας της ξαδέλφης μου αλλά ίσως και η πιο χαζούλα και περιορισμένη από τους γονείς της.(μη ξεχνάτε πως εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε η απελευθέρωση με την σημερινή της έννοια).

Αν και τελείωσε μία ιδιωτική σχολή γραμματέων ουσιαστικά δεν σπούδασε κάτι και οι γονείς της προσπάθησαν να την βάλουν σε μια δουλειά και μάνι – μάνι να την παντρέψουν πράγμα πού έγινε.

Παντοιοτρόπως πείραζα την Μαρίνα από πολύ μικρός και ήταν η πιο ανεκτική από όλες τις φίλες της ξαδέλφης μου και για ένα επί πλέον λόγο πως και η θεία μου ειδικά αλλά και η μητέρα μου ήσαν φίλες με την κα Καίτη την μητέρα της.

Η Μαρίνα πέραν από καθήκον και υποχρέωση της, μην ξεχνάτε μας συνδέουν χρόνια φιλίας σαν αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας της ξαδέλφης μου, έρχεται να με βλέπει να μου κάνει παρέα και προφανώς η ξαδέλφη μου θα της το είχε επιβάλλει κατά κάποιο τρόπο επειδή έμενε σχεδόν δίπλα μας.

Η Μαρίνα ήταν μια γυναίκα που πάντα φαντασιωνόμουν να την πηδάω ,αλλά ήταν συνεχώς σε ένα κλοιό προστασίας από τους γονείς της και πολύ γρήγορα την πάντρεψαν

Εκείνο το πρωί η Μαρίνα ήρθε πιο κ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Παιδική Φίλη γειτόνεισσα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

9min
340 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป η παρθενικη μου φορα με το θειο

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?