Mε τον καλύτερο φίλο μου

Mε τον καλύτερο φίλο μου

με τον καλύτερο φίλο μου

Γεια σας. Παίρνω το θάρρος να πω την ιστορία μου μετά απ’ αυτά που διάβασα εδώ. Η μητέρα μου σήμερα εξήντα πέντε, τότε σαράντα δύο.

Είναι σχετικά όμορφη γυναίκα, με ωραίο αφράτο κώλο, και καταπληκτικά μεγάλες βυζάρες με ρώγες σαν σταφύλια.

Με τον Μιχάλη τον φίλο μου κάναμε πολύ παρέα και ερχόταν συχνά στο σπίτι. Τον είχα δει να βλέπει την μητέρα μου όταν έκανε δουλειές και πολλές φορές δεν το κρύβω ότι συζητάγαμε για τις μητέρες μας, πόσο καύλες είναι και μακάρι να τις γαμούσαμε. Αρκετές φορές είχα ακούσει την μητέρα μου να γαμιέται με τον πατέρα μου και να του λέει ότι θέλει πούτσες για να χορτάσει την μουνάρα και την κωλάρα της και όχι μόνο μια πούτσα, και πάντα του έλεγε να γίνει σκληρός και αισχρός μαζί της και να την βρίζει.

Η μάνα μου συμπαθούσε το Μιχάλη και αρκετές φορές του μίλαγε γλυκά, τον χάιδευε και του έλεγε πόσο ωραίο παιδί είναι και πόσο γλυκό είναι και όποτε θέλει να έρχεται στο σπίτι. Η μητέρα μου πάντα άφηνε ξεκούμπωτα κάποια κουμπιά της ρόμπας της ή φόραγε νυχτικό που άφηνε να φαίνονται οι βυζάρες και οι μπουτάρες της με αποτέλεσμα να είμαστε πολύ καυλωμένοι.

Μια μέρα λοιπόν μου λέει ο Μιχάλης ότι θα προσπαθήσει να την πέσει στην μητέρα μου και μου ζήτησε να λείψω από το σπίτι και να πήγαινα μετά από κανένα τέταρτο. Έτσι λοιπόν κι εγώ είπα ότι πάω σε με φίλη για καφέ και ο Μιχάλης είπε ότι θα έρθει μαζί μου, αλλά η μητέρα μου του ζήτησε να καθίσει για να της κάνει παρέα να πιει τον καφέ της.

Γύρισα μετά από είκοσι λεπτά γεμάτος αγωνία να δω τι γίνεται. Μπήκα όσο πιο σιγά μπορούσα κι άκουσα την μητέρα μου να λέει στο Μιχάλη ότι παρόλο που είναι ωραίο παιδί και πολλές φορές τα πρωινά που έλειπε ο πατέρας μου είχε μαλακιστεί και φαντασιώνονταν να την γαμάει και να έχει τον νεανικό πούτσο του στο μουνί της. Ο Μιχάλης της έλεγε ότι να η ευκαιρία της και της είπε τουλάχιστον αν δεν ήθελε να γαμηθεί να της δείξει το καυλί του να τον παίξει και αυτή να μαλακιστεί. Του απάντησε οκ αλλά μέχρι εκεί και ότι δεν θα το ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Mε τον καλύτερο φίλο μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
662 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο άγριος ταξιτζής και η βούρτσα της

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?