Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

Πριν από 4 χρόνια γνώρισα τη γυναίκα μου (φοιτήτρια νοσηλευτικής τότε) ένα τέλειο μελαχρινό μουνάκι με πολύ και συνεχή όρεξη για πήδημα.

Κατάγετε από ένα χωριό του Έβρου κοντά στο Διδυμότειχο. Ένα χρόνο αργότερα αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να παντρευτώ. Τότε ήταν που πρωτοείδα τηνμάνα της. Μια τριανταεφτάχρονη γυναίκα με τέλειο κορμί και ολοστρόγγυλα στητά στήθη.

Η μάνα της ήταν από φτωχή οικογένεια και όπως τότε συνήθιζαν την πάντρεψαν από πολύ νωρίς. Μόλις 17 ετών. Ο πατέρας της ήταν τότε στα 34. Έτσι λοιπόν κάνανε τη Φούλα (έτσι λένε τη γυναίκα μου) που σήμερα είναι 23 ετών. Από τότε λοιπόν που είδα την πεθερά μου το μυαλό μου κόλλησε στο πως θα μπορούσα να την πηδήξω.

Στο γάμο θυμάμαι ότι φορούσε ένα μπορντό στενό ημιδιάφανο πουκαμισάκι με ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν, από κάτω μια στενή άσπρη φούστα μέχρι το γόνατο που άφηνε να διαγράφετε η στητή της κολάρα και μαύρο καλτσόν με ψηλοτάκουνες γόβες. Εκείνο το βράδυ με είχε καυλώσει ατελείωτα και εκμεταλλευόμενος το ότι ήμασταν και οι δυο κάτω από την επήρεια του ποτού προσπάθησα κάποια στιγμή να της βάλω χέρι.

Περίμενα μέχρι να πάει στην τουαλέτα και την ακολούθησα. Όταν βγήκε στο διάδρομο προσποιήθηκα ότι σκόνταψα και έπεσα πάνω της. Το βάρος μου την έκανε να οπισθοχωρήσει στον τοίχο και εγώ για να μην πέσω δήθεν κρατήθηκα από πάνω της βάζοντας το χέρι μου στο στήθος της.

Η αίσθηση ήταν υπέροχη! Ένιωθα το σκληρό της στήθος μέσα στην παλάμη μου και το υπέροχο άρωμα του κορμιού της. Αυτή το κατάλαβε και τραβήχτηκε απότομα και κοιτάζοντας με άγρια, γύρισε και έφυγε. Εκείνο το βράδυ ξεμούνιασα τη γυναίκα μου νομίζοντας ότι γαμάω την πεθερά μου. Από τότε τις λίγες φορές που βρισκόμασταν (μια και εμείς μένουμε Θεσσαλονίκη) πάντα ήταν πολύ ψυχρή απέναντι μου. Εμένα όμως το μυαλό μου ήταν συνέχεια σε εκείνο το βράδυ.

Πριν από δεκατέσσερις μήνες σκοτώθηκε ο πεθερός μου σε τροχαίο και μετά από συνεννόηση με τη Φούλα αποφασίσαμε να έρθει να μείνει μαζί μας. Στην αρχή τα πράματα ήταν δύσκολα ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
284 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μια φίλη του αφηγειται

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?