Πήγα με τον καλύτερο του φίλο

Πήγα με τον καλύτερο του φίλο

Πήγα με τον καλύτερο του φίλο

Με λένε Μαρία και είμαι 26 χρονών. Δίσταζα πολύ να σας γράψω την εμπειρία μου γιατί πρόκειται για κάτι που θέλω να το ξεχάσω. Πάντα όμως ένιωθα την ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου αλλά ακόμα και στην κολλητή μου δεν το έχω πει ακόμα. Βλέπετε, πώς να πεις στη φίλη σου ότι πήγες με τον καλύτερο φίλο του αγοριού σου; Πολύ φιλία παίζει και δεν μου αρέσει.

Τέλος πάντων, τον περασμένο μήνα είχαμε με τον Γιώργο τον πρώτο μεγάλο μας καβγά. Συγκατοικούσαμε και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι χωρίς να πει τίποτα για δύο μέρες. Είχε ξαναφύγει για λίγες ώρες αλλά δύο μέρες; Ανησύχησα και τηλεφώνησα στον κολλητό του, τον Πέτρο, ο οποίος έλειπε για λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη και δεν ήξερε τίποτα. Με άκουσε ανήσυχη στο τηλέφωνο και είπε ότι θα περνούσε από το σπίτι να με δει. - Για την ιστορία, αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι ήρθε από το σπίτι επειδή κατά βάθος με γούσταρε -. Ήρθε στο σπίτι, του είπα τι έγινε και εκείνος με ηρέμησε πολύ, πάααρα πολύ! Ο Πέτρος μου άρεσε πάντα στην εμφάνιση. Ψηλός, γαλανομάτης, γυμνασμένος και γενικά η φύση τον έχει προικίσει πολύ.

Βάλαμε να πιούμε ένα ποτό, μετά δεύτερο και πάει λέγοντας. Αντί για το Γιώργο καταλήξαμε να συζητάμε για τις απόψεις μας γύρω από το sex και κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε να γίνει το κακό. Με άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα συνεχίζοντας στο λαιμό και χαιδεύοντας όλο το σώμα μου. Σχεδόν χωρίς να το καταλάβω τον έγλειφα, έχοντας ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι. Ανταλλάζαμε καυτά ερωτικά φιλιά που γίνονταν όλο και πιο παθιασμένα. Και οι δυο ήμασταν τρακαρισμένοι μ αυτό που γινόταν, όμως κανένας δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει.

Του έβγαλα το πουκάμισο και χάιδευα το τριχωτό του στήθος, εξακολουθώντας να τον φιλάω στο στόμα. Κατέβασα διστακτικά το χέρι μου χαμηλά, τρίβοντας το αρχίδια του όπως ξεπρόβαλλαν από το τζιν. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο παντελόνι του και χούφτωσα τον πούτσο του, που μέσα στην παλάμη μου σκλήραινε όλο και περισσότερο. Με κ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Πήγα με τον καλύτερο του φίλο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
307 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το Ξεπαρθενιασμά...

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?