Η γυναίκα μου ήθελε ξέσκησμα

Η γυναίκα μου ήθελε ξέσκησμα

Με τη γυναίκα μου ζούσαμε ευτυχισμένοι σε μια μονοκατοικία κάπου κοντά στην Αθήνα.

Μέχρι πριν λίγο καιρό ένιωθα πολύ περήφανος για τη γυναίκα που παντρεύτηκα. Ήταν καλή και πολύ φιλότιμη νοικοκυρά και φιλόξενη και εκτός από αυτά ήταν και όμορφη.

Είχε ωραίο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα, έτσι και εγώ αυτά τα 4 χρόνια γάμου την είχα γαμήσει άπειρες φορές και της είχα μάθει αρκετά πράγματα για το σεξ. Επίσης μέσα στο σπίτι την παρότρυνα να ντύνεται σέξι για να με καυλώνει και αυτή με άκουγε και περνούσαμε τέλεια. Γενικά η γυναίκα μου ήταν άνθρωπος που δεν μπορούσε να πει εύκολα όχι.

Λοιπόν όλα ήταν μια χαρά ώσπου ήρθε και χτύπησε την πόρτα μας ένας μικρόσωμος αράπης. Όταν λέω μικρόσωμος εννοώ σχεδόν νάνος και μας ζητούσε βοήθεια. Ρούχα, χρήματα κλπ.

Εγώ ήθελα να του δώσουμε λίγα χρήματα και να φύγει, όμως η γυναίκα μου συγκινήθηκε και τον λυπήθηκε πολύ και έτσι είπε να τον βάλουμε στο σπίτι μας να του δώσουμε φαγητό και κάτι παλιά ρούχα και έτσι έγινε. Μάλιστα η γυναίκα μου του έδωσε περίπου τη μισή κατσαρόλα με το φαγητό μας να πάρει μαζί του. Εκείνος μας ευχαρίστησε και έφυγε.

Για να πω την αλήθεια, εμένα δεν μου άρεσε η φάτσα του. Μου φαινόταν ψιλό απατεώνας. Πίστευα ότι έκανε ψέματα τον άρρωστο και γενικά ότι τα έκανε όλα για να τον λυπάται ο κόσμος.

Περίπου μια βδομάδα μετά το συμβάν (που ήρθε και ζητιάνευε), γύρισα νωρίτερα από το σχολείο γιατί είχαμε πάει τα πιτσιρίκια εκδρομή. Βλέπετε είμαι καθηγητής σε ένα γυμνάσιο. Ξεκλείδωσα και μπήκα από την πόρτα του υπογείου για να πάρω και κάτι που ήθελα από εκεί. Στη συνέχεια ανέβηκα την εσωτερική σκάλα του σπιτιού που οδηγούσε στο χολ. Πριν ανοίξω την πόρτα για να μπω στο σπίτι και όσο ήμουν ακόμα στο υπόγειο άκουσα μια αντρική φωνή και αμέσως ταράχτηκα.

Άνοιξα αθόρυβα την πόρτα και βρέθηκα στο χολ χωρίς να με ακούσουν. Τότε άκουσα ομιλίες κοντά στο σαλόνι. Πλησίασα στα κρυφά και είδα τη γυναίκα μου να δίνει στον αράπη ζητιάνο κάτι κουβέρτες και εκείνος της είπε…

• Σ ευχαριστώ πολύ. Είσαι μεγάλη... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γυναίκα μου ήθελε ξέσκησμα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
578 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป For the money

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?