ΘΕΙΑ XRYSA

ΘΕΙΑ XRYSA

Καλησπερα, θα σας πω μια ιστορια που συνεβη οταν ημουν 17 χρονων. Ειχα μια θεία , την Χρυσα, αυτη ειχε τα ωραιοτερα ποδια στον κοσμο. Απο μικρος θυμαμαι καθομουν κοντα της και προσπαθουσα να χουφτωσω τα ποδια της, ηταν αξανθια και ψηλη γυναικα και τα ποδια της ηταν αρκετα μακρια. Ενα καλοκαιρι λοιπον καθομουν σπιτι μονος μου και εβλεπα τηλεοραση, χτυπαει το θυροτηλεφωνο και ανοιγω, ηταν η Χρυσα, καθολου περιεργο μιας και ερχοταν πολλες φορες σπιτι μας και χωρις τηλεφωνο καμμια φορα, αφου εμενε 5 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μας.

Της ειπα πως η μανα μου δεν ηταν εδω και αυτη μου απαντησε ''δεν πειραζει, θα περιμενω..'' εκατσε στον καναπε σταυροποδι και κοντεψα να λυποθυμησω, η θεα στις γαμπες τις, που ηταν ιδρωμενες απο το περοπατημα με σαγηνευε. Τα καλοσχηματισμενα της μπουτια απλωνονταν κατω απο το λευκο φορεμα της και το βαθυ της ντεκολτε αποκαλυπτε οσα επερεπε να κρυβει. Αμεσως εκατσα διπλα της και ανοιξα μια αδιαφορη κουβεντα , εκεινη κοιτουσε τηλεοραση και μου απαντουσε κοφτα. Τοτε προσεξα πως δεν φορουσε σουτιεν και πως αν κοιτουσα πιο προσεχτικα θα εβλεπα καλυτερα το στηθος της, πραγματι μολις εσκυψα λιγο φανηκαν οι τριανταφυλλενιες ρωγες της. Δεν μπορουσα να συγκρατησω την καυλα μου, μολις η Χρυσα πηγε στο wc αμεσως την ακολουθησα και κοιταξα απο την κλειδαροτρυπα, δεν ακουσα ομως κανενα θορυβο , παρα μονο ειδα το κυλωτακι της μεχρι τα γονατα κατεβασμενο και αυτην καθισμενη στη λεκανη και το χερι της αναμεσα στα μπουτια της. Τοτε ημουν σιγουρος, ειχε ερθει με καυλες, δεν θα αφηνα την ευκαιρια να παει χαμενη, ξαφνικα σηκωθηκε και πηρα μια γευση απο το ατριχο ξανθο? μουνακι της, τα ατελειωτα ποδια της γυαλιζαν ακομα και με μια καυλωτικη κινηση χαιδεψε το δεξι της ποδι απο τον αστραγαλο ως την μεση του μοιρου της.

Εφυγα σφαιρα για το σαλονι και εκατσα σαν να μην συνεβαινε τιποτα, μπαινοντας και αυτη μεσα μου ειπε ''θα κανω καφε, θελεις?'' ''οχι'' απαντησα αλλα την ακολουθησα μεσα στην κουζινα. Την βρηκα γυρισμενη με την πλατη σε εμενα και παρατηρη... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "ΘΕΙΑ XRYSA"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
568 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η πιτσιρίκα ήξερε να τον παίρνει

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?