AΓΡΙΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ

AΓΡΙΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ

Την Κυριακή το μεσημέρι βγήκα με τις φίλες μου για καφεδάκι και συζητούσαμε όσα είχαν γίνει το βράδυ των γενεθλίων μου. Ήταν κι οι δυο χαρούμενες που διαπίστωσαν πως όσα τους έλεγα ήταν αλήθεια και ο Δημήτρης εκτός από το ότι είχε μεγάλο πούτσο, ήξερε να τον χρησιμοποιεί και με τον καλύτερο τρόπο.

Μου ζήτησαν να το επαναλάβουμε το συντομότερο δυνατό, όμως δεν τις άκουσα με την πρώτη. Από εκείνο το βράδυ το μυαλό μου είχε κολλήσει στη στιγμή που φιληθήκαμε με την Γιάννα. Της είπα για τη σκέψη που με βασάνιζε, ότι δηλαδή θα ήθελα να κάνουμε κάτι περισσότερο από ένα απλό φιλί. Με κοίταξε στα μάτια, άναψε τσιγάρο και χαμογέλασε. «Μόνο αυτό δεν έχουμε κάνει. Γιατί όχι;» είπε. Εντυπωσιάστηκα απ' την άνεση που αντιμετώπισε αυτό που μόλις της είχα πει. «Είστε ανώμαλες!» είπε η Μαρία. «Αλλά όχι μόνες μας, θέλω να είναι κι ο Δημήτρης μπροστά.» πρόσθεσε η Γιάννα. Δεν είχα πρόβλημα.

Δώσαμε ραντεβού για το ίδιο βράδυ, αυτή τη φορά στο σπίτι της Μαρίας που είναι μεγάλο και θα είχαμε σίγουρα περισσότερη άνεση από το μικρό δωμάτιο των εστιών που μένω.

Γύρισα σπίτι και το είπα στον Δημήτρη. «Κοίτα μην καλομάθεις μόνο, δε θα γίνεται συνέχεια αυτό!» του τόνισα καθώς ανεβαίναμε στη μηχανή του για να πάμε στο σπίτι της φίλης μου. Φορούσα μια κοντή μαύρη φούστα, γκρι φανελάκι κι άσπρα εσώρουχα. Η Μαρία μας υποδέχτηκε με μια μίνι τζιν φούστα σαν κι εκείνη που φορούσε στο πάρτι μου κι ένα μαύρο μπλουζάκι. Εμένα με φίλησε στο μάγουλο, ενώ τον Δημήτρη τον φίλησε με πάθος στο στόμα. Η Γιάννα ήταν ήδη εκεί, καθόταν στον καναπέ του σαλονιού κι έπινε το ποτό της. Φορούσε κι εκείνη μια κοντή μαύρη φούστα κι ένα κόκκινο μπλουζάκι. Είχα πει στις φίλες μου πόσο φτιάχνεται ο Δημήτρης με τις φούστες κι είχαν φροντίσει να φορέσουν τις πιο σέξι που είχαν.

Τα τρία κορίτσια καθίσαμε στον καναπέ (εγώ στη μέση), ενώ ο Δημήτρης στην πολυθρόνα που ήταν στο πλάι. Πίναμε τα ποτά μας κουβεντιάζοντας για αρκετή ώρα κι ο Δημήτρης χάζευε τα μπούτια μας που φαινόταν ολοκάθαρα μιας κι οι φούστες μας σηκώθ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "AΓΡΙΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

8min
647 การอ่าน

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?