Σπίτι του φίλου μου στην κομοτηνή

Σπίτι του φίλου μου στην κομοτηνή

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τα φτιάξαμε πέρσι στα μέσα της χρονιάς, πηγαίναμε λύκειο ακόμη. Μετά ήρθαν οι Πανελλαδικές, δώσαμε περάσαμε, και οι δύο μακριά από την Αθήνα, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε στην ίδια πόλη.

Έτσι, εγώ μένω τώρα Θεσσαλονίκη και αυτός Κομοτινή. Αρχές Δεκέμβρη, αποφασίσαμε ότι είναι καλή εποχή για να τον επισκεφτώ στην Κομοτινή και να περάσουμε λίγες μέρες μαζί στο σπίτι του, λίγο πριν να γυρίσουμε στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα. Ο κολητός του είχε περάσει και αυτός στην Κομοτινή και νοικιάσανε μαζί ένα σπίτι για να μοιράζονται τα έξοδα, και τις κρεπάλες..

Ηταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην Κομοτινή και προσπάθησαν και οι δυο τους να με κάνουν να αισθανθώ πολύ φιλόξενα. Ενα βράδυ είχαμε πάει στο πάρτυ ενός παιδιού που έμενε στην άλλη άκρη της πόλης. Είχαμε πιεί αρκετά, η ώρα ήταν περασμένη και οι δικοί μου δεν ήθελαν να γυρίσουμε στο σπίτι γιατί έμεναν μακριά.

Έτσι, πήγαμε στο σπίτι ενός φίλου τους που ήταν 1 τετράγωνο παρακάτω, και εκεί την πέσαμε στους δύο καναπέδες που υπήρχαν στο σαλονάκι. Εγώ με τον φίλο μου στον ένα, και ο κολητός του στον άλλο. Το παιδί που είχε το σπίτι θα έμενε στην γκόμενά του εκείνο το βράδυ.

Με έπεισαν να βγάλω το τζίν μου γιατί δεν ήταν άνετο για να κοιμηθώ με αυτό. Μέχρι να πεις κίμινο είχαν και οι δυο τους γδυθεί. Ήθελαν και αυτοί να είναι άνετα… Δεν ήταν βέβαια αυτή η πρώτη φορά που τους έβλεπα γυμνούς, αλλά η ιδέα ότι ο κολητός του φίλου μου ήταν γυμνός μπροστά μου και μπροστά στο φίλο μου με άναβε πολύ, πάρα πολύ !!!!

Την πέσαμε στους καναπέδες και ανοίξαμε την τηλεόραση χαμηλόφωνα. Φυσικά ο φίλος μου και εγώ αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε και πολύ γρήγορα έμεινα τελείως γυμνή. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κουβέρτα πάνω από τα γυμνά κορμιά μας, από σεβασμό προς τον κολητό μας.

Πρέπει να ένοιωθε πολύ μόνος ο καημενούλης εκεί στον άλλο καναπέ. Καταλάβαμε ότι σίγουρα μας άκουγε αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε από το να ολοκληρώσουμε την επαφή μας.

Καθώς ο φίλος μου ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Σπίτι του φίλου μου στην κομοτηνή"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
318 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μιά αξέχαστη βραδιά της

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?