Sierra

Sierra

Πριν λίγες μέρες, έλαβα μια πρόσκληση για ένα πάρτι γενεθλίων. Ήταν από μια φίλη. Την πιο ωραία γκόμενα της παρέας. Η λέξη μούναρος δε λέει τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπεις όταν την κοιτάζεις!

Το όνομα της είναι Sierra. Έχει γεννηθεί στην Αφρική, από γονείς αφρικανούς, αλλά έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Είναι 22 χρονών. Έχει μακαριά κατάμαυρα μαλλιά, δέρμα στο χρώμα της σοκολάτας και μια κωλάρα που κάνει τον πούτσο μου πέτρα κάθε φορά που την κοιτάω.

Η πρόσκληση έλεγε ότι το πάρτι ήταν στις 10 το βράδυ. Στις 9 το βράδυ, ετοιμάστηκα και ξεκίνησα. Πέρασα από ένα ζαχαροπλαστείο, της αγόρασα ένα καλάθι που είχε μέσα σοκολατάκια κι ένα μεγάλο γλειφιτζούρι και συνέχισα το δρόμο για το σπίτι της.

Έφτασα έξω από το σπίτι τις. Χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε εκείνη. Ήταν κουκλάρα! Φορούσε ένα κοντό άσπρο μπλουζάκι, μια άσπρη μίνι φούστα και κάτι άσπρα τσόκαρα με ψηλό τακούνι. Το μπλουζάκι της άφηνε

σε κοινή θέα τη χαραμάδα που σχημάτιζαν τα βυζιά της. Τα μακριά της μαλλιά, λυτά, έπεφταν στην πλάτη της. Ήταν σκέτη καύλα! Της ευχήθηκα, της έδωσα το δώρο της και μου είπε να περάσω μέσα.

Μπαίνοντας στο σαλόνι, διαπίστωσα ότι δεν είχε έρθει κάνεις, εκτός από μένα. Τη ρώτησα και μου είπε ότι την είχαν ειδοποιήσει ότι θα καθυστερούσαν λίγο. Παραξενεύτηκα λίγο, γιατί δεν είναι συνηθισμένο να καθυστερούν όλοι σου οι καλεσμένοι μαζί, αλλά χάρηκα που θα ήμουνα ολομόναχος με μια γκομενάρα όπως αυτή.

Κάθισα στον καναπέ. Εκείνη πήγε να φέρει ένα ποτό να πιούμε. Σκύβοντας για να πιάσει το μπουκάλι από το τραπεζάκι με τα ποτά, η φούστα της δε μπόρεσε να καλύψει τον κώλο της. Το μάτι μου καρφώθηκε στον σοκολατένιο κώλο της που η θέα του με έκανε να καυλώσω αμέσως.

Με πλησίασε κρατώντας 2 ποτήρια. Μου έδωσε το δικό μου και πήγε και κάθισε σε μια πολυθρόνα που ήταν ακριβώς απέναντι από τον καναπέ που καθόμουν. Σταύρωσε αργά τα πόδια της και η φούστα της δεν μπορούσε να κρύψει τα μπούτια της. Με είχε καυλώσει πάρα πολύ.

Πήρε το ποτήρι της και ήπιε μια γουλιά από το ποτό τη... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Sierra"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
327 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป หนุ่มลาว

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?